28 / 03 / 2024

Franke, Unicera’da en dikkat çeken stant oldu!

Franke, Unicera’da en dikkat çeken stant oldu!

Seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojilerinin sergilendiği Unicera, bu yıl da çok sayıda yerli ve yabancı profesyonele ev sahipliği yaptı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarın en dikkat çekici standlarından biri de Franke standı



Tüketici alışkanlıkları, beklentileri ve tercihlerine uygun tasarım ve teknolojiyle üretilen en yeni modellerin sergilendiği ve sektörel bir buluşma platformu olarak öne çıkan Unicera Fuarı’nın 28’incisi bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Ulusal ve uluslararası geniş katılımın olduğu fuara, insan odaklı faydalara sahip Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri ürün gamı ile katılan Franke standını binlerce kişi ziyaret etti.


Franke, Unicera’da; insan güvenliği ve sağlığı konusunda faydaları ile ön plana çıkan tasarruflu, uzun ömürlü teknolojiye sahip Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri ürün gamı, Franke Solid Surface akrilik uygulamaları ve yüzde 100 doğal olması ile dikkat çeken Franke Stone By Lapitec yüzey uygulama malzemesi ile oluşturulmuş geniş bir çerçevede konseptler sundu. Paslanmaz çelik banyo malzemeleri serisinde el kurutma makinesi, sıvı sabunluk, tuvalet kağıtlığı, tuvalet fırçalığı, çöp kovası, askı, paslanmaz çelikten yapılan ayna, etajer, su tasarruflu klozetler, çelik lavabolar, susuz pisuvar, paslanmaz çeliğin parlatılması ile elde edilen kırılmayan aynalar gibi pek çok ürün sergilendi.


BENZERSİZ ÜRÜNLER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Unicera’nın özellikle ulusal ve uluslararası katılımcı profili ile sektörün en önemli organizasyonlarından biri olduğunun altını çizen Franke Bölge Direktörü Özgen Özkan, Özellikle anti-vandalist , hijyenik ve tasarruflu Paslanmaz Çelik Banyo Malzemelerinin, fuarın en dikkat çekici ürünleri olduğunu söyleyen Özkan, söyle devam ediyor: “Franke paslanmaz çelik banyo malzemeleri kırılmayan, parçalanmayan ve sökülmesi profesyonel olmayan kişilerce yapılamayan güvenli yaklaşımlara sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Bu özellikleri ile ürünlerimiz, yatırımcılar için de ürünün kullanım ömrünün uzunluğu, temizlik giderlerini azaltması gibi avantajları ile gün geçtikçe daha değerli hale geliyor. Unicera’da yer alacak standımızda, sergileyeceğimiz tüm ürünlerimiz insan odaklı faydalara sahip olması yönünden oldukça değerli. Bu değer ile Unicera’da da gördüğü yoğun ilgiyle ön plana çıktı.”


Dünyanın en hijyenik malzemesi olan paslanmaz çelikten üretilen Franke Banyo malzemeleri yüzde 100 geri dönüşümlü olma özelliği taşıyor. Bakteri ve küf oluşumuna izin vermeyen ürünler, Franke Solid Surface ve Franke Stone by Lapitec uygulamaları ile bütünleşerek ziyaretçilere mimari, dekoratif ve güvenli çözümler sunuyor.


Geri Dön