29 / 03 / 2024

Fransız aktör Jean Reno Tarlabaşı 360'ın reklam yüzü olacak!

Fransız aktör Jean Reno Tarlabaşı 360'ın reklam yüzü olacak!

Gap İnşaat Beyoğlu'nun En Güzel Abisi romanına konu olan Tarlabaşı'ndaki projesi için Jean Reno ile anlaştı. Şirket, Jean Reno'yu yerleşimin en güzel abisi olarak tanıtacak.



Ahmet Ümit'in yeni romanı 'Beyoğlu'nun En Güzel Abisi'ne konu olan Tarlabaşı'ndaki kentsel yenileme projesini yürüten Çalık Gayrimenkul, buradaki Tarlabaşı 360 projesinin reklam yüzü olarak Fransız aktör Jean Reno ile anlaştı. Jean Reno projenin 28 Kasım'da lansmanında yer alacak, ayrıca reklamlarda oynayacak. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, lansmanda romana da atıfta bulunacaklarını ve Jean Reno'yu yerleşimin 'en güzel abisi' olarak tanıtacaklarını söyledi. Yetgin, Tarlabaşı 360'ta lansman döneminde satışa sunulacak 350 adet ofis ve rezidans için 20 günde yaklaşık bin 400 adet talep toplandığını belirtti. 


'PROJE İÇİN 4 KAT TALEP ALDIK' 

Yetgin, dört katma yaklaşan bu talebin yüzde 20'sinin yabancı yatırımcılardan geldiğini, Körfez ükelerinin 9 adadan oluşan projenin tamamını almak için teklifte bulunduğunu söyledi. Yetgin, Jennifer Lopez'le tanıttıkları İstanbul Ataşehir'deki Metropol İstanbul projesindeki bin 600 ünitenin bin tanesini sattıklarını kaydetti. 

Çalık Gayrimenkul, Beyoğlu'nun En Güzel Abisi romanına konu olan Tarlabaşı'ndaki projesinin tanıtımı için Jean Reno ile anlaştı. Şirket Reno'yu yerleşimin en güzel abisi olarak tanıtacak 


'İkitelli'ye karma proje inşa edeceğiz' 

2 milyar dolarlık Metropol İstanbul projesinin yanı sıra Tarlabaşı, Şehrizar Konakları ve Zincirlikuyu'da iki ofis projesinin yapımına devam ettiklerini belirten Yetgin, İkitelli'ye karma proje yapacaklarını kaydetti. Yetgin, "Basın Ekspres Yolu'nda İstwest projesinin bitişiğinde 15 dönümlük arsada bir proje geliştirdik. 

Ofis ve rezidans karma proje olacak. Bununla birlikte Fatih Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz bir Fener Balat kentsel yenileme projesinde de ilerliyoruz" dedi. Çalık Gayrimenkul'un porföyünün 4 milyar dolara ulaştığını belirten Yetgin, 2014'te halka açılmayı planladıklarını ifade etti. 


Ünsal Ereke/Habertürk Gazetesi


Geri Dön