19 / 04 / 2024

jean reno tarlabaşı 360

jean reno tarlabaşı 360

Çalık Gayrimenkul 'ün, " Tarlabaşı 360 " projesinin reklam yüzü olarak ünlü Fransız oyuncu Jean Reno ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Jean Reno, projenin 28 Kasım'da yapılacak tanıtım toplantısında yer alacak ve reklamlarında oynayacak.

Fransız aktör Jean Reno Tarlabaşı 360'ın reklam yüzü olacak!

Gap İnşaat Beyoğlu'nun En Güzel Abisi romanına konu olan Tarlabaşı'ndaki projesi için Jean Reno ile anlaştı. Şirket, Jean Reno'yu yerleşimin en güzel abisi olarak tanıtacak.

Tarlabaşı 360 satılık!

Satış sürecinin başladığı Tarlabaşı 360 satılık dairelerin büyüklükleri 47 - 355 metrekare arasında değişirken, ofislerin büyüklükleri 63 - 588 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 5 + yüzde 5 indirim yapılıyor.

Tarlabaşı 360 konut fiyatları!

Tarlabaşı 360 konut fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 dolardan başlıyor. 48 ay vade farksız taksit yapılan projede ayrıca lansman dönemine özel indirimler yapılıyor.

Tarlabaşı360'ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!

İstanbul'un kalbi Taksim'de yer alan Tarlabaşı360 projesi'nde, Türkiye'de konut sektöründe bir 'ilk' başarılarak, rezidanslar benzer modelleme yerine her biri diğerlerinden farklı tasarlanarak kişiye özel satışa sunuldu.

Tarlabaşı 360 Projesi'nin lansmanı 17 Kasım'da!

İstanbul’un merkezindeki eşsiz bir mimari dokuyu yeniden kazandırması nedeniyle kentin en değerli ve en özel gayrimenkul yatırımı olan Tarlabaşı 360 Projesi’nde yer alan ofis ve rezidansları satışa sunuluyor...

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor!

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor. Ünlü Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme, Büyükçekmece'de kuracağı dev film platosundaki çalışmaları takip etmek üzere İstanbul'a geldi.

Tarlabaşı 360 projesi lansmanı ileri bir tarihe ertelendi!

"Tarlabaşı 360 Projesi"nde yer alan ofis ve rezidanslar satışa sunuluyor. Feyzullah Yetgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek lansman 24 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleştirilecekti ancak ileri bir tarihe ertelendi.

Tarlabaşı 360 projesi lansmanı 24 Ekim'de!

Tarlabaşı 360 projesi lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Feyzullah Yetgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek lansman 24 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Jean-Louis Missika: Paris'te tarihi yapıya zarar verecek inşaatlara izin yok!

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi...

Jean-Louis Missika: Paris’te silüete zarar verecek inşaata STK’lar müsaade etmez!

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi.

Jean-Michel Wilmotte: Mutlu şehirler için saygılı ve sağduyulu bir mimari!

"Türk-Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu / VIVAPOLIS" öncesi DÜNYA'ya konuşan Fransız mimar Jean-Michel Wilmotte “Mutlu şehirler yaratmak için iki temel ilkeyi izlemek gerekiyor: Saygı ve sağduyu” diyor.

Tarlabaşı'nda dönüşüm devam ediyor!

19 Temmuz Cumartesi günü basında yer alan Danıştay'dan Tarlabaşı kamulaştırmalarına iptal haberine ilişkin Tarlabaşı projesi ile ilgili Beyoğlu Belediyesi'nden açıklama geldi. Proje aynen devam edecek...

1936 yılında Tarlabaşı'nda bir arsa 1.081 liraya satılıkken Tophane'de bir arsa 3.277 liraya satılacakmış!

1936 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Tarlabaşı'nda 591 metrekare arsa 1.081 liraya satılacakken Tophane'de 443 metrekare arsa 3.277 liraya satılacakmış. Tophane'de 72 metrekare arsa ise465 liraya satılıkmış.

Tarlabaşı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

19 Temmuz Cumartesi günü basında yer alan Danıştay'dan Tarlabaşı kamulaştırmalarına iptal haberine ilişkin Tarlabaşı projesi ile ilgili Beyoğlu Belediyesi'nden açıklama geldi. Proje aynen devam edecek.

jean reno tarlabaşı 360 Haberi

jean reno tarlabaşı 360


Tarlabaşı'nda, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşaat faaliyetleri yürüten Çalık Gayrimenkul'ün, buradaki "Tarlabaşı 360" projesinin reklam yüzü olarak ünlü Fransız oyuncu Jean Reno ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. "Leon", "Ölümsüz" gibi unutulmaz filmleriyle tanınan Jean Reno, projenin 28 Kasım'da yapılacak tanıtım toplantısında yer alacak ve reklamlarında...