28 / 03 / 2024

Tarlabaşı360'ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!

Tarlabaşı360'ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!

Firma: Gap İnşaat

Proje: Tarlabaşı 360

İstanbul'un kalbi Taksim'de yer alan Tarlabaşı360 projesi'nde, Türkiye'de konut sektöründe bir 'ilk' başarılarak, rezidanslar benzer modelleme yerine her biri diğerlerinden farklı tasarlanarak kişiye özel satışa sunuldu.





İlk etapteki 97 rezidans için 4 kat ön talep toplanırken, ofis adasında satışların yüzde 70'i bitti. Tarlabaşı360'ta satışa sunulan rezidanslar ve ofisler merkezi konumunun yanı sıra tarihi değere sahip mimari dokunun korunarak inşa edilmesiyle de benzersiz bir gayrimenkul yatırımı olarak dikkat çekiyor.


Tarlabaşı 360 projesinin basın toplantısı için tıklayınız!


Ahmet Misbah Demircan'ın konuşması için tıklayınız!


Çalık Gayrimenkul tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk 'kentsel yenileme' projesi olma özelliği taşıyan Tarlabşı360'ta rezidanslar ve ofisler, 17 Kasım 2014  Pazartesi günü proje alanında gerçekleştirilen basın lansmanıyla satışa sunuldu.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin'in katılımıyla düzenlenen basın lansman toplantısında, Beyoğlu Belediyesi'nin önderliğinde hazırlanan Tarlabaşı360 Projesi'nin ülkenin ilk kentsel yenileme projesi olmasının yanında Türkiye'de kamu ve özel sektör eliyle yapılması bakımından da bir ilk olduğu belirtildi.



Tarlabaşı360 ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!



Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta, İstiklal Caddesi paralelinde ve İstanbul'un tam merkezinde yer alan Tarlabaşı360 projesinde ilk etapta satışa çıkarılan rezidanslar ve ofisler bulvara 220 metrelik cephesi olan 97 adet rezidans ve 96 adet ofis kapsıyor. Satışa çıkan 97 adet rezidans ünitesinin büyüklükleri 47 ile 355 metrekare arasında değişiyorr. 1+0, 1+1, 1+1 Loft Dubleks, 2+1, 2+1 Loft Dubleks, 4+1 Dubleks ve 4+1 Penthouse Dubleks  tipinde dairelerin yer aldığı rezidansların fiyatları ise lansman dönemine özel 289 bin dolardan başlıyor. Ofis üniteleri ise 63 ile 588 metrekare arasında değişiyor ve ünitelerin fiyatları 503 bin dolardan başlıyor.



Lansman dönemine özel yüzde 5+5 indirim!

Lansman dönemine özel olarak yüzde 5 indirim ve peşin alımlarda ek olarak yüzde 5 indirim uygulanan projede rezidansların metrekaresi 5 bin 500 dolardan, ofislerin metrekaresi ise 6 bin dolardan başlıyor. Tarlabaşı360'ta rezidans ve ofisler için 48 aya kadar 0 faizli ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Tarlabaşı360 ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!


Rezidansların her biri farklı tasarlandı

Satışa sunulan 97 rezidans ünitesinin her biri farklı tasarım, büyüklük ve yapıda olmasıyla dikkat çekiyor. Projedeki bir rezidans, satın alan kişiye özel olacakve her anlamda yatırım değeri yüksek, benzersiz bir konuta sahip olacak. Tarlabaşı360 projesinde satışa sunulan toplam 193 ofis ve rezidans ünitesi için yer altı otoparklarının tahsis edilecek toplam 395 araçlık otopark alanı bulunuyor.



Yüzme havuzu, sauna, plates, yoga, 7/24 hizmet

Her biri farklı tasarlanan rezidanslar, balkonları, teras ve çatı terasları ile hayatı kişiye özel olarak benzersiz bir hale getiriyor. Tamamı birinci sınıf malzemelerle donatılmış projede göz kamaştıran full ankastre ve beyaz eşyalarla şık ve modern bir hayat sunuluyor.. Tarlabaşı360 Projesi'nin rezidanslarında kapalı yüzme havuzu, fitness- SPA, Pilates, Yoga Salonu, Sauna, Buhar odası, Restoran, Kafe gibi tesisler modern ve yüksek bir yaşam kültürü için gerekli tüm tesisleri içeriyor. Rezidanslarda ayrıca en üst düzey konforlu bir yaşam için gerekli olan 7/24 hizmet veren house keeping ve vale park, resepsiyon, teknik servis ve consierge servisleri de yer alıyor. 7/24 güvenlik kameralarıyla korunan projede, güvenlik de en üst düzeyde tutuluyor.


Tarlabaşı360 ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!


Ofisler 2015'te rezidanslar ise 2016'da teslim

Yatırım değeri 500 milyon dolar olan Tarlabaşı360 projesinde rezidans, ofis, konut ve ticari üniteler dahil olmak üzere yaklaşık 900 ünite bulunuyor. Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde 150 bin metrekare inşaat alanından oluşan Tarlabaşı360 projesi bulvara 220 metrelik cephesi, Taksim meydanına 350 metre ve İstiklal caddesine 180 metre mesafede olmasıyla dikkat çekiyor. Projede ofis bölümlerinin teslimlerine 2015 Ekim'de rezidans bölümlerinin ise 2016 yıl sonunda başlanacak.



Tarihi doku ve modern mimarinin eşsiz bileşimi

Tarlabaşı360 projesinin cephe mimarisi tarihi dokuyu modern mimari ile birleşerek yeni bir sosyal çekim alanı olmaya hazırlanıyor. Proje içerisinde, Sn. Pantaleon Kilisesi, Ermeni Vakıf Okulu ve Süryani Kilisesi de bulunmakta olup bu yapıların da resterasyonu proje kapsamında  Gap İnşaat  tarafından gerçekleştiriliyor.


Tarlabaşı360 ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!


Tarlabaşı360'da, 9 ada arasındaki konsept caddeler, sanat galerileri, şık mağazalar ve yemek mekanlarıyla nostaljik bir atmosfer oluşturulması hedefleniyor. İstanbul' a yakışır bir yaşam geliştiren ve Türkiye'de benzersiz bir örnek oluşturan Tarlabaşı360 projesi, hem yeni konuklarına hem de bölgeye ve şehre büyük bir değer katacak.




Demircan: 'Tarlabaşı turistik destinasyon olacak'

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan toplantıda yaptığı konuşmada Tarlabaşı, kentsel yenileme projesi nedeniyle bölgenin en değerli semtlerinden biri olduğunu  belirterek şunları söyledi:

''Bölge, tarihi ve kültürel değerleri sayesinde İstanbul'da hepimizin gurur duyacağı yepyeni bir cazibe merkezi olacak, turizm açısından dolayısıyla da ekonomik açıdan İstanbul'a değer katacak. Yenileme projesi, katacağı değerler ve hizmet sektörüne dayalı ticari faaliyetlerle bütün bölge için bir değişim başlatacak'' 


Tarlabaşı360 ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!




projeye sor



Geri Dön