29 / 03 / 2024

Tarlabaşı360 projesi

Tarlabaşı360 projesi

Tarlabaşı360’ın tarihi sokak ve caddeleri mimari yapısıyla Körfez yatırımcılarının beğenisini topladı. Katar Ekonomi Bakanı Sheikh Ahmed Bin Jassim Al Thani ise fuarda projeyi inceleyerek proje hakkında detaylı bilgi aldı.

Tarlabaşı360 Katar Cityscape’te vitrine çıkarıyor!

Perakende ve yaşam alanlarıyla Körfez yatırımcılarının karşışına farklı bir konseptle çıkmaya hazırlanan Tarlabaşı360, tarihi sokakları, mimari yapısı ve caddelerini 26-28 Nisan’da düzenlenecek Katar Cityscape’te vitrine çıkarıyor.

Ahmet Misbah Demircan: 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "277 yapının bulunduğu 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık. Burada tarih yazılıyor" dedi. Beyoğlu Belediyesi'nin projeleriyle, çevresel, tarihi, mimari ve kültürel değerleri korunarak yeniden yapılandırılıyor.

Tarlabaşı 360'ta Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış!

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Global 2015 Fuarı kapsamında Tarlabaşı 360 Projesi'nin büyük bir bölümünü kapsayan yeni rezidansların lansmanı Körfez yatırımcısına özel olarak yaptı. Projede Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış hedefleniyor.

Taksim Tarlabaşı360 projesinde 503 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Beyoğlu Belediyesi’nin önderliğinde Çalık Gayrimenkul tarafından hazırlanan ve yine Çalık Grubu şirketlerinden GAP İnşaat tarafından hayata geçirilen Tarlabaşı360 projesinde yer alan ofis ve rezidanslar satışa sunuldu.

Tarlabaşı360 Projesi 'nde lansmana özel indirim!

Çalık Gayrimenkul tarafından geliştirilen ve Türkiye'nin ilk "kentsel yenileme" projesi olduğu belirtilen Tarlabaşı360'ta rezidanslar ve ofisler satışa sunuldu. Arza sunulan rezidanslar çoklu modelleme yerine kişiye özel tek tip tasarlandı.

Tarlabaşı360'ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!

İstanbul'un kalbi Taksim'de yer alan Tarlabaşı360 projesi'nde, Türkiye'de konut sektöründe bir 'ilk' başarılarak, rezidanslar benzer modelleme yerine her biri diğerlerinden farklı tasarlanarak kişiye özel satışa sunuldu.

Taksim 360 : Tarlabaşı 360 projesinin adı değişti!

Tarlabaşı 360 projesinin adı Taksim 360 oldu. 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Taksim 360 projesi ofis, konut, rezidans ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Taksim Tarlabaşı 360 satılık!

Taksim Tarlabaşı 360 satılık daireler kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Proje 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Taksim Tarlabaşı 360 ödeme planı!

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans projesi yıl sonuna teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Taksim Tarlabaşı 360 ödeme planı...

Tarlabaşı 360 fiyatları 318 bin dolardan başlıyor!

Tarlabaşı 360 fiyatları 318 bin dolardan başlayarak değişiyor. GAP İnşaat'ın kentsel dönüşüm projesi Tarlabaşı 360'ta 5. ada için ön satışlar başladı...

Mehmet Ergün Turan'dan Tarlabaşı360'a ziyaret!

TOKİ Başkanı Turan, kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360’ı yerinde inceledi. Ergün, “Eğer bu işe girilmemiş olsa şehrin merkezinde burası bir çöküntü alanı olarak kalacaktı. Buna cesaret edenleri tebrik ediyorum. Burası çok zor bir projedir” dedi.

Vasip Şahin Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emek Sineması’nın restorasyonu ile Tarlabaşı 360 yenileme projesinin çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e yaptığı incelemelerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti.

Tarlabaşı 360 projesi İstanbul'a yeni bir vizyon kazandıracak!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki işadamları, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Demircan ziyaret sonrası Çağlar ve işadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı.

Tarlabaşı 360'ta binaların altına otopark yapılacak!

20 bin metrekarelik alanda yapılan Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan projede binaların altına 5-6 katlı otopark planlandı diye konuştu

Tarlabaşı 360'ta Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış!

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Global 2015 Fuarı kapsamında Tarlabaşı 360 Projesi'nin büyük bir bölümünü kapsayan yeni rezidansların lansmanı Körfez yatırımcısına özel olarak yaptı. Projede Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış hedefleniyor.

Tarlabaşı360 projesi Arap yatırımcılara tanıtıldı!

Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Tarlabaşı360 Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılış konuşmasında, Beyoğlu’nun geçmişten gelen çok kültürlü yapısından bahsetti.

Tarlabaşı'nın dönüşüm projesi yabancılara örnek gösterildi!

Türk- Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, Beyoğlu Belediyesi'nde yapıldı. Çalık Holding, TASÇA ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığında düzenlenen forumda Tarlabaşı 360 projesi örnek proje olarak lanse edildi.

Tarlabaşı360, Türk Arap Gayrimenkul Forumu’nda tanıtıldı!

Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360, İstanbul’da düzenlenen Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.

Tarlabaşı360 projesi Haberi

Tarlabaşı360 projesi

Türkiye’nin kamu-özel sektör ortaklığında gerçekleşen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360, uluslararası platformlarda da yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Proje 26-28 Nisan’da, Körfez yatırımcısı ile buluştuğu Katar Cityscape’den 100 milyon dolarlık ön anlaşma ile döndü. Diğer taraftan Katar Ekonomi Bakanı Sheikh Ahmed Bin Jassim Al Thani projeyi tüm ayrıntılarıyla inceleyerek detaylı bilgi aldı. İstanbul’un merkezinde; İstiklal Caddesi ile paralel lokasyonda yer alan Tarlabaşı360, mevcut gayrimenkul projelerinden birçok yönü ile farklılık gösteriyor. Özellikle lokasyonu ile ön plana çıkan Tarlabaşı360, sadece rezidans ve ofis fonksiyonlarının çok ötesinde, kaybolmak üzere olan tarihi bir değeri yeniden İstanbul’a kazandırıyor. Tarlabaşı360’ın sokakları eski İstanbul’un tarihi mimarisine uygun şekilde inşa edilerek sokaklar sanat galerileri, restoran ve kafelerle donatılıyor. Körfez yatırımcısının ilgi noktası olan Taksim bölgesinde...