25 / 04 / 2024

Tarlabaşı'nın dönüşüm projesi yabancılara örnek gösterildi!

Tarlabaşı'nın dönüşüm projesi yabancılara örnek gösterildi!

Türk- Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, Beyoğlu Belediyesi'nde yapıldı. Çalık Holding, TASÇA ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığında düzenlenen forumda Tarlabaşı 360 projesi örnek proje olarak lanse edildi.



Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, Beyoğlu Belediyesi'nde yapıldı. Çalık Holding, TASÇA ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığında düzenlenen forumda Tarlabaşı 360 projesi örnek proje olarak lanse. 

edildi. 


Türk ve Arap yatırımcüarın bir araya geldiği forumda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nun tarihiyle birlikte İstanbul'daki önemli fırsatları bünyesinde barındırdığım söyledi. 


TASÇA Başkanı Muhammed Adil ise Türkiye'de konut ve emlak sektörüyle birlikte birçok alanda önemli yatırımlar yapmak istediklerini dile getirdi. 


Forumun bir diğer konuşmacısı olan GAP İnşaat Genel Müdürü Feyzullah Yetgin de bölgede hayata geçirdikleri Tarlabaşı 360 projesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, İstanbul>daki konut sektörünün büyük bir hızla geliştiğini söyledi. 


Panelde söz alan Arap yatırımcılar, Türkiye'ye yatırım amacıyla sadece konut değil diğer sektörlerin de incelenebileceğini belirterek, "İstanbul Asya ve Avrupa'nın kesişim noktası olan bir şehir. İstanbul' da otel ve yatak kapasitesinin artırılması anlamında turizm alanında yatırımlar yapılabilir. Arap sermayesi İstanbul'daki 3. Havalimanı'nın çevresinde konuşlanabilir" dedi. 


Dünya







Geri Dön