28 / 03 / 2024

Freundin duvar kağıdı ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedin!

Freundin duvar kağıdı ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedin!

Freundin ile her yeni gün, yeni bir eve uyanın… Rasch markasının Freundin duvar kağıdı koleksiyonu ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedeceksiniz!



Freundin ile her yeni gün, yeni bir eve uyanın…


Bazen bir yaz gibi sıcak ve samimi, bazen bir Kuzeyli kadar sakin ve mesafeli…





Rasch markasının Freundin duvar kağıdı koleksiyonu ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedeceksiniz!


Summer breeze ile dört mevsim yaz keyfi!

Rengarenk çiçeklerden neşeli kelebeklere… Doğadan ilham alarak tasarladığı desenlerini, beyaz, pembe ve yeşil gibi canlı renkler ile yorumlayan Summer breeze, tasarımlarını tamamlayan çizgili ve düz desen alternatifleri ile evinizde sıcacık bir atmosfer yaratıyor.


Sea dream ile evinizin rotası denizlerin engin mavisine açılsın!

Biraz deniz ve bolca güneş ile geçirdiğiniz bir tatil hayal edin. İşte Sea dream, duvarlarınıza her baktığınızda bu hayali anımsatan renkleri ve marin desenleri ile sizi adeta mavi bir yolculuğa çıkarıyor.


Ahşap efektli ve çizgili desenlerini, kırmızı, lacivert ve beyaz gibi renkler ile yorumlayan Sea Dream, denizci ruhunu evine taşımak isteyenler için ideal.


Nordic ile Kuzey rüzgarları evinizde!

Grafik efektlere sahip farklı geometrik tasarımları, beyaz ve pastel tonlar ile yorumlayan Nordic, modern İskandinav stilini evinize taşıyacak pek çok alternatif sunuyor.


Natural moments ile doğaya dokunun…

Ahşap ve örgü gibi natürel doku ve formlardan ilham alarak tasarladığı desenlerini, dört farklı renk seçeneği ile yorumlayan Natural moments, doğal ama bir o kadar enerjik ve renkli bir ruha sahip olanların favorisi olacak.


Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi, kalite ve teknik özellikleri ile fark yaratan modern ithal duvar kağıdı koleksiyonu, kolay temizlenebilmesi, güneş ışınlarına dayanıklı olması, ekolojik olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi birçok avantajı ile de ön plana çıkıyor.


Geri Dön