23 / 04 / 2024

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar?

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar?

Firma: Hiper Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Future Park

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna 125 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor.



Teslim tarihi Haziran 2015 olarak belirlenen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak dairelerin fiyatları konum ve tipine göre değişiyor deniliyor.


Arsa alanı 34 bin 500 metrekare olarak belirlenen Futurepark Evleri, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim.


Future Park Rezidans fiyatları ne kadar?


Esenyurt  Future Park  Evleri'nin sosyal imkanları arasında; spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, alışveriş alanları, cafe, kapalı otopark, yürüyüş yolları yer alıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yaşama geçirilen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna 125 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. 


Future Park Rezidans iletişim

Telefon: 444 9 532

Web adresi: http://www.futurepark.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön