29 / 03 / 2024

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna 125 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor.

Esenyurt Future Park Rezidans fiyatları!

Esenyurt Future Park Rezidans fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı...

Future Park'ta 48 ay 0 faiz!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı oteli, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimleriyle göz dolduran Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı.

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar?

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna 125 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor.

Future Park’ta yıllık yüzde 10 kira garantisi!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park’ta satışların yarısı tamamlandı.

Future Park Esenyurt fiyatları!

Future Park Esenyurt fiyatları 125 bin TL'den başlıyor ve 416 bin TL'ye kadar çıkıyor. Proje kapsamında daireler için düzenlenen ödeme seçeneği ile 48 ay taksit yapılıyor.

Future Park Esenyurt satış fiyatları!

Dairelerin alanlarının 50 metrekareden başlayıp, 196 metrekareye kadar yükseldiği Future Park Esenyurt satış fiyatları 125 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hiper Gayrimenkul imzası taşıyan projede banka kredisi kullanılıyor...

Esenyurt Future Park ödemeleri!

Konutların 50 metrekare ile 196 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Esenyurt Future Park ödemeleri dahilinde konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme avantajı sunuluyor..

Future Park Esenyurt iletişim!

Satışlarda yüzde 1 KDV uygulanan Future Park Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şöyle: 444 95 32. Proje, 34 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçiriliyor...

Esenyurt Future Park!

Esenyurt Future Park, 34 bin 500 metrekare arsa alanı üzeride hayata geçiriliyor. İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yükselen proje, Hiper Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla konumlanıyor...

Future Park Esenyurt görselleri!

Future Park Esenyurt görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Future Park Esenyurt projesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor.

Esenyurt Future Park görselleri!

Esenyurt Future Park görselleri haberimizde yer alıyor. Projedeki daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Esenyurt Future Park projesi!

Esenyurt Future Park projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar Haberi

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar

Teslim tarihi Haziran 2015 olarak belirlenen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak dairelerin fiyatları konum ve tipine göre değişiyor deniliyor.


Arsa alanı 34 bin 500 metrekare olarak belirlenen Futurepark Evleri, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim.



Esenyurt Future Park Evleri'nin sosyal imkanları arasında; spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, alışveriş alanları, cafe, kapalı otopark, yürüyüş yolları yer alıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yaşama geçirilen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna 125 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. 


Future...