27 / 04 / 2024

Future Park'ta yüksek prim şansı!

Future Park'ta yüksek prim şansı!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında birçok yeniliği getirmek için yola çıkan Hiper Gayrimenkul'ün ilk projesi FUTURE PARK'ın inşaatı devam ediyor. Future Park yüksek prim şansı sunuyor...



Investment 88 ile yola çıkan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi olan Future Park, daire fiyatlarındaki satın alınabilirlik düzeyi dahil bir çok yönüyle dikkat çekiyor. Bir dönem Ensar Vakfına ait olan arazi üzerinde 1600'ü konut 2 bin bağımsız bölümden oluşan projede en düşük daire fiyatı ise 99 bin lira. Dairelerin metrekaresi onalama 2.100 liradan sunuluyor. Müşterilerine özel alım imkânlan da sunan firma, inşaat ruhsatının onayı ile süreci hızlandırdı. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunulan dairelerle birlikte ticari alanların satışına da başlanacak. 

Hiper Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Taşçı, Future Park'ın yeni projeleri için referans olacağını belirterek,"Müşterilerimizi ortaklarımız olarak görüyoruz. Peşinatı müşteri belirliyor. 

Kendi seçeneklerimizi gündemde tutacağız. Dileyen banka kredisi de kullanabilecek" dedi. 

Taşçı, Future Parkı bölgedeki diğer projelerden farklı kılan özellikleri şöyle sıraladı:


- Herşeyden önce günümüz koşullarında insanların rahat edebileceği bir proje geliştirmeniz gerekiyor. 

Biz olması gerekeni yapmak çabasındayız. İnsanı merkeze alarak bir medeniyet geliştireceğiz. Anık bu sözü kamuoyu önünde verdik. Tarih yapılanyla anılır Biz de yapımızla anılacağız. 

Bu nedenle altyapı çalışmaları uzun zaman aldı. Öte yandan akıllı ev teknolojilerini en kapsamlı şekilde bu projede uy gulayacağız. Bunu konut içi değil, site geneli (Akıllı site) bir mantıkla tesis edeceğiz. Gün ışığını % 100 alan evler yapacağız. Eneıji tasarrufunun yanı sıra site sakinlerinin yaşama enerjilerini artıncı öğeleri ön planda tutacağız. 


Yeni Akit


Geri Dön