26 / 04 / 2024

Fuzul Ev kampanyası 2015!

Fuzul Ev kampanyası 2015!

Fuzul Ev sistemi ile Türkiye'nin her yerinden konut sahibi olunabiliyor. Peşinatsız, faizsiz ve kredisiz olarak ödeme kolaylığı sağlayan sistem, dayanışma ve destek kültüründen esinleniyor. İşte Fuzul Ev kampanyası 2015...



Fuzul Ev sistemi sayesinde çekilişli, vade ortası, ara ödemeli erken teslim veya peşinatlı erken teslim seçenekleri sunuluyor. Proje ev sahibi olmak için ödeme güçlüğü çeken veya banka faizi olmadan konut sahibi olmak isteyenler için hayata geçiriliyor.


Fuzul Ev kampanyası 2015!

Türkiye'nin her yerinden ev sahibi olunabilen sistem ile taksitlerin tamamı faizsiz ve vade farksız olarak ödeniyor. Birikim yaparak ev almayı düşünenler evlerini daha erken almış oluyor. Taksitler, kira yardımı sayesinde düşüyor ve ev teslim edildikten sonra taksitler sabitleniyor. Teslimat öncesinde alınan evin değerinde veya taksitlerde değişiklik yapılabiliyor.


Çekilişli sistem nedir?

Çekilişli sistem ile kişi ödenebilecek vade miktarına göre en uygun grubu seçip bir gruba katılıyor ve her ay yapılan çekiliş ile bir kişi ev sahibi oluyor. Gruplar 40, 60, 80, 100 ve 120 kişiden oluşur.


Çekilişle ilk aylarda ev sahibi olanlar grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımı yapıyor. Çekiliş sonucunda en son ev sahibi olanlar ise son aya kadar beklemiyor. Her ay alacakları kira yardımı sayesinde taksitlerini sürekli azalarak ödüyor ve evini vadenin yarısında alıyor.


Peşinatlı erken teslim sistemi nedir?

Peşinatlı erken teslim sistemi ile peşinat tutarı ne kadar yüksek olursa teslimler de o kadar erken yapılıyor. Tüm taksitlerin vade farksız, faizsiz ve sabit olduğu sisteme, peşinat ve organizasyon ücreti ödeyerek katılabilmek mümkün.


Vade ortası sistem nedir?

Vade ortası sistem ile çekilişsiz, faizsiz ve vade farksız olarak taksitlerin yarısında ev sahibi olunuyor. Grupların 11 aydan 121 aya kadar devam ettiği sistemde organizasyon ücreti ve birinci taksiti ödeyerek sisteme katılım sağlanıyor.


Taksitlerin tamamının sabit olduğu vade ortası sistemte almak istenilen eve ödenecek tutar, eşit taksitlere bölünüyor ve peşin ödeme yükü azalmış oluyor. 


Ara ödemeli erken teslim sistemi nedir?

Belli dönemlerde ara ödeme yapılan ara ödemeli erken teslim sistemi ile yapılan ödemeler taksit tutarlarını düşürüyor ve teslimler vade ortasından önce gerçekleşiyor. 

 

Fuzul Ev sistemi iletişim

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön