28 / 03 / 2024

Fuzul Ev ara ödemeli erken teslim sistemi

Fuzul Ev ara ödemeli erken teslim sistemi

Fuzul Ev sistemi ile Türkiye'nin her yerinden konut sahibi olunabiliyor. Peşinatsız, faizsiz ve kredisiz olarak ödeme kolaylığı sağlayan sistem, dayanışma ve destek kültüründen esinleniyor. İşte Fuzul Ev kampanyası 2015...

Fuzul Ev kampanyalı ödeme planı!

Fuzul Ev kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinatsız, faizsiz ve kredisiz konut sahibi olunabiliyor. Proje kiradan kurtulmak ve kendi evine taşınmak isteyenlere çeşitli kolaylıklar sağlıyor.

Chery’den yeni araç! Chery yeni elektrikli OMODA 5 EV tanıttı...

Chery’nin tüm dünyadaki otomotiv pazarlarındaki araştırmaları kapsamında üretime başladığı OMODA alt markası, içten yanmalı motora sahip OMODA 5 modelinin ardından şimdi de yüzde 100 elektrikli OMODA 5 EV modelini tanıtımını gerçekleştirdi. İşte yeni model ve haberin detayları...

Emlak sektöründe takas dönemi başladı! Kredi getirili konutlar takas ediliyor!

Banka kredisine erişemeyenler çareyi takasta buldu. Emlak sitelerinde binlerce ev, araç, arsa, tarla ve iş yeri takas kabul ederken, İstanbul’da 101 milyon TL değerinde bir köşk, Beylikdüzü’nde 70 milyon TL’ye 13 daire, İstanbul’da gayrimenkul, dükkan ve araç takas edilmeyi bekliyor.

Ev sahipleri kiraya ara zam yapabilir mi? 

Ev sahiplerinin ara zam talep ettiği iddiası gündemde yer alamaya başladı. Peki, ev sahipleri kiracıdan ara zam talep edebilir mi? İşte detaylar...

Ev sahiplerinden ara zam talebi! Kiraya ara zam yapılır mı? Hemen bu detaylara bakın!

Asgari ücretlilere, memurlara ve özel sektör çalışanlarına yapılan maaş düzenlemeleri sonrasında,  ev sahiplerinden kiralar için ara zam talepleri gelmeye başladı. Peki kiraya ara zam yapılır mı?

Prefabrik evlere devlet desteği geliyor! Karşılıksız 200 bin TL alacaksınız!

Deprem felaketi sonrasında özellikle yüksek katlı ve eski yapılarda oturanlar ev değiştirme telaşı yaşamaya başladı. Evinin sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşen kişiler prefabrik ev araştırması yapıyor.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

BİM’de ‘Aktüel Ürünler’ Kampanyası var… BİM 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Eylül ayı indirimlerinde tüketici dostu yeni bir kampanya daha var. Kampanyayı BİM Marketleri yapıyor. 13 Eylül’de başlayacak ‘Aktüel Ürünler’ kampanyasında gıdadan temizliğe, kozmetikten ev araç gereçlerine kadar pek çok ürün avantajlı fiyatlarla satışta olacak. 

Ev ve araç alacaklar aman dikkat! İslam Memiş'in uyarısını dinlemeden hareket etmeyin: Bayram sonrası...

Altın fiyatlarında düşüşler devam ederken, kripto paralar adeta dibe vurdu.Vatandaşlar ise Ev fiyatları düşecek mi?’ gibi soruları araştırmaya başladı.

Kiracılar dikkat! Ev sahibi ara zam isterse...

Türkiye'de son 1 senede konut kiralarında yüzde 100'ü geçen artışlar kaydedildi. Bu durumla beraber, ev sahibi kiracı tartışmaları da arttı ve boyut değiştirdi. Şimdi ev sahipleri, kiracılarına ara zam baskısı uyguluyor...

Haziran'daki faizsiz ev ve araç teslimlerinin değeri yarım milyara dayandı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen faizsiz ev ve araç teslimlerinin değeri Haziran 2021'de yarım milyara dayandı...

Ocak'ta en çok site içinde balkonlu ev arandı!

Emlakjet'in Ocak ayı verilerine göre; satılık ev araştırmasında en çok site içi ve balkonu olan evler tercih edildi.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Esenyurt'ta sel felaketi: 437 ev hasar gördü!

İstanbul Esenyurt’ta bir kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin bilançosu ortaya çıktı. Selde 437 ev, araç ve iş yeri hasarlandı.

Fuzul Ev ara ödemeli erken teslim sistemi Haberi

Fuzul Ev ara ödemeli erken teslim sistemi

Fuzul Ev sistemi sayesinde çekilişli, vade ortası, ara ödemeli erken teslim veya peşinatlı erken teslim seçenekleri sunuluyor. Proje ev sahibi olmak için ödeme güçlüğü çeken veya banka faizi olmadan konut sahibi olmak isteyenler için hayata geçiriliyor.


Fuzul Ev kampanyası 2015!

Türkiye'nin her yerinden ev sahibi olunabilen sistem ile taksitlerin tamamı faizsiz ve vade farksız olarak ödeniyor. Birikim yaparak ev almayı düşünenler evlerini daha erken almış oluyor. Taksitler, kira yardımı sayesinde düşüyor ve ev teslim edildikten sonra taksitler sabitleniyor. Teslimat öncesinde alınan evin değerinde veya taksitlerde değişiklik yapılabiliyor.


Çekilişli sistem nedir?

Çekilişli sistem ile kişi ödenebilecek vade miktarına göre en uygun grubu seçip bir gruba katılıyor ve her ay yapılan çekiliş ile bir kişi ev sahibi oluyor. Gruplar 40, 60, 80, 100 ve 120...