20 / 04 / 2024

Fuzul Grup, Paris’te projelerini anlattı!

Fuzul Grup, Paris’te projelerini anlattı!

Aile konseptini ön planda tutan Fuzul Grup markalı konut projelerini Fransa’da yaşayan Türklerle bir araya getirdi. Fransa’ya çıkarma yapan firma projelerini tanıttı. 



Gayrimenkul sektörünün lokomotif firmalarından  Fuzul Grup, satışı devam eden ve inşası devam eden projelerini Paris Büyükelçiliği’nde Fransa’da yaşayan Türklere tanıttı. 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “İstanbul’un gelişen ilçelerine, bölgenin en prestijli yaşam merkezlerini inşa ederek, Türkiye’nin geleceğine ve ülkemiz ekonomisine inanan yatırımcı bir grup olarak yolumuza devam ediyoruz. Fuzul Grup olarak ülkemize yeni projelerle yatırım yapmaya, istihdam oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


Kağıthane’de Meva Evleri, Kartal’da ise Serrapark Konutları’nı hayata hayata geçiren Fuzul Grup, Başakşehir’de; Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Evila, Olimpa Park Plus projelerini teslim etmişti. 

 

Gaziosmanpaşa’da ise 6 ay önce Tem Avrasya Konutları’na başlayan Fuzul Grup Başakşehir’de Vadiyaka Başakşehir ve 3. İstanbul Başakşehir projelerini devreye almıştı. 

 

Fuzul Grup, Paris’te projelerini anlattı!


Yurtdışındaki Türk vatandaşlardan FuzulEv İlgisi

1992’de devreye aldığı Fuzulev sistemi de Fuzul Grup projeleri gibi yurtdışındaki Türk vatandaşların ilgisini çekti. 950 liradan başlayan taksitlerle 100 bin lira değerindeki eve sahip olma imkanı sunan FuzulEv sisteminde, faiz, ön ödeme veya peşinat olmadan ev, arsa ve otomobil sahibi olmak mümkün.


Peşinatı artırarak teslimin öne çekilebildiği FuzulEv sistemi sabit ve dar gelirli vatandaşlar için kolaylık sağlıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Fransa’daki Türkler tarafından büyük ilgi gören sistemin sorularını cevapladı.


Geri Dön