23 / 04 / 2024

Fuzul Yapı Beşiktaş!

Fuzul Yapı Beşiktaş!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Fuzul Beşiktaş

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmesi planlanan Fuzul Yapı Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Yapı Beşiktaş projesiyle ilgili tüm merak edilenler...



Sayısız projelere imza atan Fuzul Yapı, Beşiktaş projesi için ön talep topluyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul'un göbeğinde inşa edilecek.

Toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanında inşa edilecek planlanan Fuzul Yapı Beşiktaş projesi deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilecek.

Fuzul Yapı Beşiktaş!

Fuzul Beşiktaş Konutları'nın yükseleceği arsa için Emlak Konut GYO’nun yaptığı ihaleyi Gökyal İnşaat kazanmıştı. Bununla birlikte bazı anlaşmazlıklar nedeniyle proje sözleşmesi, ihalede ikinci olan Fuzul Yapı ile imza atıldı.

Gelişmiş daire seçenekleriyle içerisinde dükkanlarında olması planlanan projede kapalı otopark ve merkezi klima sistemi bulunacak. 

Fuzul Yapı Beşiktaş!

Fuzul Yapı Beşiktaş nerede?
Fuzul Yapı Beşiktaş projesi Dikilitaş Mahallesi’nde yükselecek. Proje Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor.

Fuzul Beşiktaş iletişim:
Web: http://www.fuzulbesiktas.com/
Telefon: 0212 635 34 34

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön