25 / 04 / 2024

Gplus Divan Residence'ta metrekare 3 bin 900 TL'ye!

Gplus Divan Residence'ta metrekare 3 bin 900 TL'ye!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Plus at Divan Residence

Mar Yapı’nın İstanbul Güneşli’de hayata geçirdiği Divan Residence at G Plus projesi, Bursa Divan Oteli’nde yapılan lansmanla Bursalılar’a tanıtıldı



Markalı konut sektörü büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Son yıllarda gerçekleştirilen markalı konut atağı İstanbul ile sınırlı kalmayıp Anadolu’ya da açıldı. Markalı konut üreticileri gelen talepler doğrultusunda İzmir, Bursa, Denizli gibi birçok ilde arazi arayışına girerek yatırım planlarını genişletti. 

 

Mar Yapı’nın İstanbul Güneşli bölgesinde inşaatı devam eden G Plus projesi, İstanbul’un ardından 11 Mayıs Cuma günü Bursa Divan Oteli’nde saat 20:00’da yapılan lansmanla iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerine tanıtıldı. Bursalılar’dan büyük ilgi gören lansman sırasında  Mar Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Türkiye’nin en gelişmiş kentlerinden olan Bursa’da yatırım yapmak istediklerini ifade etti. 


İstanbul’da inşaat piyasasının yükselen değeri Güneşli’nin birbirinden şık ve kaliteli projelerle renklenmeye devam ettiğini dile getiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkök, “Bölgede birbiri ardına yükselen rezidans ve oteller, estetik ve güvenliğin yanı sıra sundukları hizmet kalitesiyle farklılaşma yoluna gidiyor. Mar Yapı tarafından Güneşli’de inşaatı devam eden G Plus projesinin ikinci etabında yer alan rezidans ve otelin işletmesi Divan Grubu tarafından yapılacak. Güneşli’de karma bir proje olarak hayata geçirilen G Plus, ikinci etabında inşa edilecek otel ve rezidans bölgeye yeni bir soluk getirecek” dedi. 


Yatırım yapmayı düşündükleri şehirler arasında Bursa’nın ilk sıralarda yer aldığını dile getiren Özkök, “Türkiye’nin en güzel ve en gelişmiş kentlerinden olan Bursa'da markalı konut projesi yatırım fikri bizi heyecanlandırıyor. Bursalı yatırımcıların İstanbul’daki markalı konut projelerine gösterdikleri ilgi, bizim de ilgimizi Bursa’ya yöneltti.  Kentsel dönüşüm yerine düşsel dönüşüme inanıyoruz ve Bursa’nın düşsel dönüşümünün bir parçası olmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

 

Proje kapsamında Divan Grubu’nun aynı zamanda bir ilke de imza atacağını dile getiren Münir Özkök, “Projemizin ikinci etabında yer alan ikinci kulenin sakinleri, Divan Grubu’nun hizmet kalitesini ev konforunda yaşama fırsatı bulacak. Türkiye’nin ilk Divan Residence’ı, G Plus’ta hayat bulacak. G Plus, yapılacak otel ve rezidans üniteleri ile dinamizm kazanacak. Konut sahiplerinin yatırımlarındaki değer artışı daha da belirgin bir hale gelecek” diye konuştu. 


G Plus ikinci etabında, Divan Residence at G Plus, otel ve bir alışveriş arkadı’nın yer aldığını söyleyen Münir Özkök, “G Plus projesinin ikinci etabının inşaatına Mart 2012’de başlandı. Toplam 282 rezidanstan oluşan projemizin yüzde 78’i üç hafta gibi rekor bir sürede alıcı buldu. Anahtar teslimleri Aralık 2013 tarihinde planlanan konutlarımız, Mar Yapı ve Divan ortaklığıyla yatırımcısına büyük kar sağlayacak” dedi. 


1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yer aldığı 282 rezidansın bulunduğu Divan Residence at G Plus’ta, rezidans kullanıcılarının evlerinde otel konforuna sahip olma ayrıcalığını yaşayacaklarını söyleyen Münir Özkök, Güneşli bölgesinde fark yaratacak olan projenin ikinci etabında konutların metrekare fiyatının 3.900 TL’den başladığını açıkladı. 


Projeleri tasarlarken gayrimenkul alanında uzman kadrolar ile çalıştıklarını ve mimari projelerin ilk aşamasından itibaren tüketici beklentilerine cevap verecek şekilde nitelikli yaşam alanları tasarladıklarını söyleyen Münir Özkök; “Günlük yaşamın yoğunluğu içerisinde insanların trafik derdinden kurtulmak ve şehrin içinde konforlu bir yaşam istediklerini tespit ettik.  İstanbul gibi bir metropolde insanların trafiğe girmeden evlerinde her türlü sosyal olanağa ulaşabilme ayrıcalığına sahip olmaları için, G Plus projesinde sosyal yaşam alanlarına oldukça geniş yer verdik” dedi.  950 araçlık kapalı, 120 araçlık açık otopark kapasitesi, yüzme havuzu, Fin hamamı, sauna,  fitness, spa ve farklı fonksiyonlar içeren sağlık kulüplerinin de yer aldığı G Plus, bölgenin en yoğun talep gören projesi olarak dikkat çekiyor.


0212 543 76 77


www.gpluscom.tr


projeye sor



Geri Dön