29 / 03 / 2024

NG Residence'ta metrekaresi 6 bin 900 TL!

NG Residence'ta metrekaresi 6 bin 900 TL!

Basın Ekspres’in yıldız projesi olarak görülen NG Residence'ta dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor. Hemen teslim projede zamdan önce son fırsatlar...



İnşaat ve gayrimenkul sektörü sonbaharda inşaat malzemelerine gelecek zamma hazırlanıyor. Son zamanlardaki konut kampanya ve indirimlerinin yerini  kredi faizlerindeki fiyat artışına bırakması bekleniyor.

Yaz ayları itibariyle yaklaşan fiyat artışı öncesi gayrimenkule yatırım yapmanın en doğru zaman olduğunu gösteriyor. Gayrimenkul uzmanları ise durağan geçen yaz mevsiminde ev almanın en uygun zaman olduğunu belirtiyor.

Basın Ekspres’in yatırım değerini zirveye çıkaran, bölgenin yıldız projesi olarak görülen NG Residence, konumu ve yatırımda kazanç vaat ettiği gücüyle yıl sonuna kadar avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. 

NG Residence projesi, İstanbul’un yükselen değeri olarak görülen Basın Express’te hayata geçiriliyor. Proje üst düzey yaşam ayrıcalıklarıyla kısa zamanda bölgenin yıldızı olarak gösteriiyor. 

Yıl sonuna kadar avantajlı ödeme seçenekleri sunan projede kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. Hemen teslim projede daireler ve 6 bin 900 TL'den başlayan metrekare birim fiyatlarıyla satışa çıkıyor. 

28 katlı residence ve 5 yıldızlı otel kulesi ile 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden meydana gelen proje, şehrin merkezi noktalarına yatırım yapmak isteyenler için cazip fırsat yaratıyor.

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası haline gelen NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence, Basın Express bölgesinde yatırım değerini zirveye çıkrıyor. 


NG Residence, sadece konut değil, sahip olduğu otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçiyor. Yer aldığı konum avantajıyla da gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde bulunuyor. Daire büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında farklılık gösteren, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edilen 306 konuttan oluşan proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerden oluşuyor.

Yatırımcısına kazandıran proje İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkatleri topluyor. NG Residence, İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor. 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometre uzaklıkta bulunan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede yer alıyor. 

 

www.ngresidence.com

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


Geri Dön