28 / 03 / 2024

G Plus’ta kiralık ticari ünitelerin metrekaresi 24 dolar!

G Plus’ta kiralık ticari ünitelerin metrekaresi 24 dolar!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Plus

Geleceğin Maslak’ı olarak kabul edilen Güneşli’de, Atatürk Havalimanı’na ve ana arterlere yakınlığı ile Basın Ekpres Yolunda yer alan G Plus projesinde ticari ünitelerin kiraları metrekare bazında 24 dolardan başlıyor...




Mar Yapı’nın Güneşli’de hayata geçirdiği markalı konut projesi G Plus’ın ticari alanları güçlü markaların ilgi odağı oldu. Tüm dairelerin satışının tamamlandığı ve yaşamın başladığı ilk etaptan sonra ikinci etapta da sona yaklaşılan projede, metrekaresi 24- 48 dolardan kiralanabilen ticari alanlar prestijli markaların ilgi odağı haline geldi.


 Girdiği bölgeye değer kazandıran, projelerini daire sahiplerine kaliteli bir yaşam sunmak ve hayatını kolaylaştırmak üzerine kurgulayan Mar Yapı’nın, İstanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’de inşa ettiği  G Plus  projesinde metrekaresi 24-48 dolardan kiralanabilen ticari alanlar özellikle prestijli markalar tarafından büyük ilgi görüyor. Projede 33 metrekareden 704 metrekareye kadar ticari alan bulmak mümkün.



Ofisler metrekaresi 5 bin TL’den satışta


 


Ofis, rezidans ve alışveriş merkezi olmak üzere 3 etaptan oluşan G Plus Güneşli’de 32 bin metrekare alana yayılıyor ve projede 282 adet rezidans, 40 mağaza ile 3 bin 900 metrekare planlanabilir ofis alanı bulunuyor. G Plus’ta ofis büyüklükleri 77 ile 146 metrekare aralığında değişirken satış fiyatı metrekaresi 5 bin liradan başlıyor.


 


Prestijli markalar G Plus’ta


 


Marketten kuaföre, bankadan kuru temizlemeye kadar çeşitli alanlarda hizmet verebilecek tasarıma sahip olan G Plus ticari alanlarında Divan Grubu’nun tanınmış markalarından, tecrübeli şeflerinin özgün menülerinin servis edildiği Divan Brasserie ve dünya genelinde 5 bin 712 kahve dükkanına sahip ABD’li kahve dükkanı zinciri Starbucks yerlerini almış durumda. Gelen talepler doğrultusunda, perakendecilerle tüketiciyi uygun bir zeminde buluşturmak için görüşmelerin titizlikle sürdürüldüğü G Plus’ta konut sakinlerinin maksimum memnuniyeti amaçlanıyor.




Anahtar teslimi Aralık’ta


Geleceğin Maslak’ı olarak kabul edilen Güneşli’de, Atatürk Havalimanı’na ve ana arterlere yakınlığı ile Basın Ekpres Yolunda yer alan G Plus projesinin ikinci etabında Divan Grubu’nun işleteceği Divan Residence at G Plus ile 140 odalı bir otel ve 30 mağazalı bir alışveriş arkadı da yer alıyor. Dairelerin satışının yüzde 95’inin tamamlandığı Divan Residence at G Plus’ta anahtar tesliminin Aralık 2013’te yapılması planlanıyor.

 


Telefon: 0 212 543 76 77

Web Adresi: http://www.gplus.com.tr


projeye sor



Geri Dön