29 / 03 / 2024

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi açıldı!


Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 



Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi konusu:
a-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi turizm hizmetleri sağlamak amacıyla, turizm işletmeciliği yapmak, apart konaklama, dinlenme evleri, gayrimenkul, bina işletmeciliği ve de Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, komple turistik tesisleri, her nevi motorlu, motorsuz taşıtların işletmeciliği yapmak, yaptırmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve gerekli olan hava, deniz, kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. Seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, her nevi gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bur tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön