19 / 04 / 2024

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.



İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında bulunan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında yer alıyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.
 
Para'da yer alan habere göre, bir dönem ara sokaklarından geçmeye korkulan Karaköy'de şimdi peş peşe yeni oteller açılıyor. Dünyanın en pahalı olarak dikkat çeken Peninsula da Galataport'ta yerini alıyor. Açılış için gün sayan Galataport projesiyle birlikte Karaköy'de de bazı değişiklikler yapıldı.

Galataport, Karaköy ün çehresini değiştiriyor!

Karaköy Katlı Otoparkı'nın kapatılacağı ve yıkılarak meydan olacağı belirtiliyor. Altında Karaköy Güllüoğlu, Köşkeroğlu, Namlı gibi mekanların yer aldığı otopark kapanacağı için bilinen mekanlar da kendilerine yeni yerler aramaya başladı. Galataport dönüşümünün başladığı Karaköy yol ve çevre düzenlemeleriyle adeta şantiyeye döndü.

Galataport İstanbul'da son durum ne?


Geri Dön