29 / 03 / 2024

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.



Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Galataport Projesi; perakende ve gayrimenkul alanında dünya çapındaki en önemli fuarlar arasında gösterilen MAPIC 2018’de ilk kez yer aldı. Galataport Projesi, 14-16 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

80 ülkeden 9000’e yakın katılımcı ve 2000’in üzerinde markayı ağırlayan fuarda, Galataport Projesi’nin konsept detayları anlatıldı. Galataport İstanbul Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Erdem Tavas, dünyaca ünlü marka ve geliştiricilerin bulunduğu “Retail, A Booster for Tourism” oturumunun konuşmacıları arasında bulundu. 

Fuar kapsamında Galataport İstanbul Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş. Yönetimi adına açıklamalar yapan Erdem Tavas, Galataport’un bir gayrimenkul projesinin ötesinde olduğunun altını çizerek şu bilgileri aktardı: “Galataport; içerisinde barındırdığı kruvaziyer limanı, sahasında bulunan müzeler ve yeni geliştirilecek alışveriş, yeme-içme birimleri ve ofis alanları ile dünyanın önde gelen lüks otel zincirlerinden birinin yer alacağı, sadece Türkiye ekonomisine değil ülke turizmine de önemli katkıları olacak bir yatırım. Şehrin yeni kültür-sanat ve tasarım merkezi olacak projeyi, sektörün en önemli fuarlarından biri olan MAPIC’te ilk defa tanıtıyor olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduk. Fuarda, hem İstanbul’u hem de projemizi tanıtma fırsatı bulurken, birçok yerli ve yabancı marka ile de konsept ve planlamalarımızı paylaştık. Galataport, yaptığımız görüşmelerde büyük ilgi gördü.” diye açıklama yaptı. 


Geri Dön