16 / 04 / 2024

Galatasaray milyar dolarlık evini sattı ve beklentileri var!

Galatasaray milyar dolarlık evini sattı ve beklentileri var!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Galatasaray milyar dolar değerindeki evini barkını satmıştır ve beklentileri var. Muhataplarımızın da, Emlak Konut ve müteahhitler, beklentileri vardır" dedi...



Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda Magdeburger Sigorta ile gerçekleştirilen forma kol sponsorluğu imza töreninde konuşma yaptı. 

Olağanüstü pan kurulu toplantısı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; olağanüstü pan kurulu toplantısının gündemiyle ilgili soruyu yanıtlayan Mustafa Cengiz, Florya'da Galatasaray'ın yararına olacak çözümden yana olduklarını belirtti. 

Cengiz, kulübün mali durumunu düzeltmenin yanı sıra sportif başarılar elde etmek ve idari olarak kulübü istenen seviyeye getirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Cengiz, sözlerine şöyle devam etti; "Bunun için zaman bile yetmiyor. Yöneticilerimiz Kaan Kançal ile Dorukhan Acar tüzük gereği pan kurulu toplantısında mali sunumu bile yapamadı. Vurmadan önce insanların dinlemesi gerekiyor. Bu kültürden geliyoruz. Olağanüstü talep var. Riva ve Florya evimiz barkımız. Bu konuda hem sayın üyeler hem bizler çok hassasız. Riva ve Florya'da evimizi barkımızı sattık. Bazı yorumlar okuyorum, üzülüyorum. Müthiş yanlış algı ve algı yönetimi var. Galatasaray milyar dolar değerindeki evini barkını satmıştır ve beklentileri var. Muhataplarımızın da, Emlak Konut ve müteahhitler, beklentileri vardır. Saygı çerçevesinde, görüşmeleri büyük olgunlukla sürdürüyoruz. Galatasaray'ın hayrına olan çözümden yana olacağız. Kimseye zarar vermeden" 

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için 23 Eylül'de toplanıyor!

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?


Geri Dön