25 / 04 / 2024

Galatasaray Riva'da ihale tarihini erteledi!

Galatasaray Riva'da ihale tarihini erteledi!

Galatasaray Spor Kulübü, Riva'da  gerçekleştireceği 840 villalık projeyi gerçekleştireceği firma seçiminde uzatmalara gitti. Daha önce 10 Aralık’ta ihaleyi kazanan firmanın açıklanacağı duyurulmuşken b



Galatasaray Spor Kulübü , Riva'da  gerçekleştireceği 840 villalık projeyi gerçekleştireceği firma seçiminde uzatmalara gitti. Daha önce 10 Aralık’ta ihaleyi kazanan firmanın açıklanacağı duyurulmuşken bu tarih ötelenerek 24 Aralık işaret edildi.

Riva'daki planları kesinleştirerek önemli bir dönemeci arkada bırakan Galasaray Spor Kulübü, düzenleyeceği ihale için  23 firmanın dosya aldığını açıklamıştı. Bu firmalardan 10’unun ön yeterliliği geçtiğini dile getiren Galatasaray Yöneticisi Işın Çelebi, teklifleri aldıktan sonra yeniden masaya oturularak pazarlık yapılabileceğini açıkla mıştı. yeterliliği alan firmaları Soyak, Sur Yapı, Kuzu, Acarlar, Bahadır İnşaat, Abarlar, Kayalar, Yamata, Çelikler ve Uzunlar olarak açıklayan Çelebi, bu firmalar  arasından seçileceğini dile getirmişti. 10 Aralık'ta yeniden masaya oturularak nih ai kararın alınması için üç soru sorulacağın belirt en Çelebi, “Hasılatınız ne olacak Yapacağınız hasılattan Galatasaray'a ne kadar ödeme yapacaksınız Bunun ne kadarını peşin vereceksiniz” sorularını n yöneltileceğini  söylemişti. Çelebi, “Projeden 250 ile 300 milyon dolar arasında bir hasılat bekliyoruz. Projeden ev alanlar tapuyu ihaleyi kazanan şirket son kuruşu ödenince alacaklar. Paranın tamamı Galatasaray hesabına geçtikten sonra tapular verilecek” diye  açıklama yapmıştı.

 

 


Geri Dön