24 / 04 / 2024

Galleri AVM'nin resim yarışması 23 Nisan'da sonuçlanıyor

Galleri AVM'nin resim yarışması 23 Nisan'da sonuçlanıyor

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria, resim yarışması kazananlarının ödüllerini dağıtıyor



Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria, 23 Nisan günü ünlü Türk ressam İsmail Acar'ın katılımıyla ve Yosi Mizrahi'nin eğlenceli sunumu ile resim yarışması kazananlarının ödüllerini dağıtıyor.

Bakırköy ilçesindeki tüm ilköğretim okullarına özel resim yarışması düzenleyen Galleria Alışveriş Merkezi, 23 Nisan günü hem ödül alanlara hem de tüm katılımcılara neşeli anlar yaşatacak.

İçlerinde ünlü Türk ressam İsmail Acar'ın da olduğu Jüri tarafından değerlendirilen resimlerden her 6-8 yaş, 9-11 yaş, 12-14 yaş kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecek. Ayrıca bir de halk oylaması birincilerinin olacağı törende kazanan öğrencilerin okullarına da ödül verilecek.

Kurulduğu günden bu yana gençler için özel projeler geliştiren Galleria, hem öğrencilerin yeteneklerini sergileyebilecekleri hem de aileleri ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin keyifli vakit geçirebilmeleri için Yosi Mizrahi'nin neşeli sunumu ve İsmail Acar'ın katılımı ile 23 Nisan Galleria çocuklarının bayramı haline dönüşecek.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere her kategorinin birincisinin bulunduğa okula VESTEL 19'' ALL IN ONE PC OFİS  ve HP 4680 YAZICI hediye edilecek. Katılımcı öğrencilere ise derecelerine göre VESTEL NB ONYX BASE LAPTOP, SONY SNAP KAMERA MHS PM1 415, NINTENDO Vİİ, SONY DSC - W180 FOT. MAK., SAMSUNG FOTOĞRAF MAKİNESİ-ES60, SONY PSP 3000 kazanacaklar.

Derece dışı  kalan bütün katılımcılara Galleria tarafından hazırlanmış olan kırtasiye seti veya  D&R' dan bir adet kitap hediye edilecektir.


Geri Dön