19 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan müjde şimdi geldi! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti Bankası'ndan müjde şimdi geldi! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti Bankası, www.bonus.com.tr üzerinden büyük bir kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi. Kampanyaya katılan herkes, 120 TL'ye varan Bonus kazanacak! Peki, kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



Garanti Bankası, www.bonus.com.tr üzerinden büyük bir kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi. Garanti'nin yaptığı açıklamaya göre kampanyanın başlangıç ve bitiş tarihi, 1-31 Ekim 2022 oldu.  Kampanyaya katılan herkes, 120 TL'ye varan Bonus kazanacak! Peki, kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...

KATILMAK İÇİN!

Kampanyaya katılmak için 31 Ekim 2022 23:59`a kadar geçerli olam kampanyaya katılmak için:
FATURA yazıp 3340'a göndermeniz ve BBVA Garanti sistemine kayıtlı kredi kartınızdan otomatik ödeme talebi oluşturmanız gerekmektedir. BonusFlaş acenteleri, Garanti BBVA, Müşteri İletişim Merkezi 444 0 333 aracılığıyla verilen siparişlerde SMS gönderme zorunluluğu yoktur.

NASIL KAZANIRSINIZ?

1 - 31 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında verilen ilk yeni otomatik fatura siparişi için 20 TL, iki sipariş için 40 TL, üç sipariş için 65 TL, dört fatura siparişi için 90 TL ve beş fatura siparişi için toplam 120 TL bonus kazanılacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön