16 / 04 / 2024

Garanti Mortgage'a 2 ödül!

Garanti Mortgage'a 2 ödül!

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden geldi. Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül’ü almaya hak kazandı.




Garanti Mortgage, Horizon Interactive Awards Altın Ödülü ve Webby Onur Ödülü'nün sahibi oldu. 


Yapılan açıklamaya göre, Garanti Mortgage, 2013'te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül'ü almaya hak kazandı. 


"Online Mortgage Teklifi", "Evimin Değeri", "Bana En Uygun Mortgage Hangisi?" ve diğer uygulamaları, hesaplama araçlarıyla bu ödüle layık görülen "www.garantimortgage.com", internet dünyasının "Oscar"ı kabul edilen Webby Ödülleri kapsamında, kategorisinin en iyileri arasında yer aldı. Böylece, 12 bin başvuru arasından sıyrılarak Webby Onur Ödülü'ne de layık görüldü. 


Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, şunları kaydetti: 


"İnteraktif uygulamalarla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak, sürekli geliştirdiğimiz internet sitemiz, tüketicilere mortgage konusunda kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyor. Yenilikçi çizgisiyle bugüne kadar birçok ödül alan ""www.garantimortgage.com", kullanıcı dostu tasarımıyla mortgage süreçleri konusundaki tüm sorulara yanıt veriyor. Garanti Mortgage olarak, uluslararası otoriteler tarafından bu iki ödüle layık görülmekten mutluluk duyduk. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz." 


Dünya


Geri Dön