20 / 04 / 2024

Exen İstanbul'a bir ödül de İngiltere'den geldi!

Exen İstanbul'a bir ödül de İngiltere'den geldi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Exen İstanbul

Exen İstanbul'a bir ödül de İngiltere'den geldi. Exen İstanbul Londra'da düzenlenen Europe Property Awards töreninde High-Rise Development dalında en yüksek kategori olan beş yıldızlı Best Residential ödülü aldı...





Önceki yıl Türkiye'de halkın oylarıyla En Başarılı Emlak Yatırımı seçilen Exen İstanbul'a bir ödül de İngiltere'den geldi.  Exen İstanbul  Londra'da düzenlenen Europe Property Awards töreninde High-Rise Development dalında en yüksek kategori olan beş yıldızlı Best Residential ödülü aldı.



Ödüle doymayan Exen İstanbul satışa yeni çıkardığı Loft dairelerinde panoramik İstanbul manzarasını evinize getiriyor. Eylül 2012'de yatay bloklarında yaşamın başladığı İstanbul Anadolu yakasının gözbebeği Çamlıca Bölgesi'nde geliştirilen Exen İstanbul projesinin 33-40. katları arasında yer alan sadece 10 şanslı kişinin sahip olacağı loft rezidans daireler satışa sunuldu. Panoramik İstanbul manzarasına sahip bu 10 ayrıcalıklı daire ev sahiplerinin zevkini yansıtır şekilde dekore edilmek üzere dekorasyona hazır halde teslim ediliyor. 



Ayrıca Exen İstanbul'da kısa süre için uygulanan 60 ay vade farksız Haftasonu al, hemen taşın kampanyası yoğun ilgi nedeniyle Bayram sonuna kadar uzatıldı.



Telefon: 0216 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön