19 / 04 / 2024

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden!

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden!

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden geldi. Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül’ü almaya hak kazandı.



“Online Mortgage Teklifi”, “Evimin Değeri”, “Bana En Uygun Mortgage Hangisi?” ve diğer uygulamaları, hesaplama araçlarıyla bu ödüle layık görülen www.garantimortgage.com; ayrıca internet dünyasının Oscar’ı kabul edilen Webby Ödülleri kapsamında, kategorisinin en iyileri arasında yer aldı. Böylece, 12.000 başvuru arasından sıyrılarak, Webby Onur Ödülü’nün de (Webby Award Honoree) sahibi oldu.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “İnteraktif uygulamalarla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak, sürekli geliştirdiğimiz www.garantimortgage.com, tüketicilere mortgage konusunda kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyor. Yenilikçi çizgisiyle bugüne kadar birçok ödül alan web sitemiz, kullanıcı dostu tasarımıyla mortgage süreçleri konusundaki tüm sorulara yanıt veriyor. Garanti Mortgage olarak, uluslararası otoriteler tarafından bu iki ödüle layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.  



Geri Dön