19 / 04 / 2024

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Acar, Osman Baykan, Özgenç Özenç, Erhan Şahintürk tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu.



Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Acar, Osman Baykan, Özgenç Özenç, Erhan Şahintürk tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Acar, Başkan Yardımcısı Erhan Şahintürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Baykan, Özgenç Özenç olarak belirlendi. 


Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özelgerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkullerin gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirlibir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değerleri etkileyen gayrimenkul niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak ve 15.1.2014 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Geri Dön