26 / 04 / 2024

Gayrimenkul dövizden daha fazla getiri sağlayacak!

Gayrimenkul dövizden daha fazla getiri sağlayacak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada bu dönemde gayrimenkul sektöründe büyük fırsat oluştuğunu, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını dile getirdi.



Gayrimenkul sektörünün dev isimleri Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projeleri arasında yer alan  İzmir  Alsancak projesi için start verdi. Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı Halk GYO ortaklığı tarafından İzmir Konak ilçesinin Alsancak sınırlarında hayata geçirilecek olan Evora İzmir, konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonlarını bir arada bulunduruyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, karma proje olarak hayata geçirilen Evora İzmir'de rezidans, otel, ticari alanlar olmak üzere çeşitli üniteler bulunuyor. 35 bin 600 metrekare alanda 8 bloktan meydana gelecek projede, 1049 rezidans, 121 odalı bir otel ile yaklaşık 19 bin metrekare park ve yeşil alan bulunacak. Bine yakın ön talep alan projede metrekare satış fiyatları 8 bin 150 TL'den başlarken, satış fiyatları ise 475 bin TL'den başlıyor.

BÜYÜK FIRSAT

12 bin metrekarelik 2 adet park alanına sahip olacak Evora İzmir, ağırlıkta 1+1 olmak üzere 6+1 büyüklüğe kadar 5 farklı daire tipinden oluşacak. Turizm ve kültür fonksiyonlarının yoğun olduğu proje, 12 bin metrekarelik park alanın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bu dönemde gayrimenkul sektöründe büyük fırsat oluştuğunu, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını belirtti. Durbakayım, "Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmasın. Konut fiyatları açısından en uygun dönemdeyiz. Konutta kim ne umuyorsa, umduğunu bulacaktır" diye konuştu.

Şu anki hesaplarla projeden 1 milyar 800 milyon TL gibi bir hasılat beklendiğini belirten Nazmi Durbakayım, "Piyasanın hareketlenmesiyle bu rakamın üzerine çıkılacak" dedi. 


Geri Dön