23 / 04 / 2024

Gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler 28 Nisan'da anlatılacak!

Gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler 28 Nisan'da anlatılacak!

28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek 5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ‘Gayrimenkul Finansmanında Alternatif Öneriler’i anlatacak.



2016'yı atak yılı ilan eden ERA Türkiye, insan kaynakları ve portföy yatırımlarının yanında, sektöre değer katan organizasyonlarına verdiği destekle de dikkat çekiyor. 28 Nisan 2016'da gerçekleşecek ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’ne de konuşmacı olarak ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 'Gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler' konusunu anlatacak. Zirve, Marriott Hotel Şişli’de gerçekleşecek.


ERA Türkiye; gayrimenkul yatırımlarını arttırmak, faizlerin düşürülmesi, mortgage sisteminin gelişimi, kolay tüketici finansmanı ve alternatifleri, ülke ekonomisini rahatlatma gibi hedefleri bulunan Zirve'nin platin sponsorluğunu da üstleniyor.


Ana teması ‘Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri’ olan zirve 3 ana oturumdan oluşuyor. Birinci ana oturum, ‘düzenleyici kurumların gayrimenkul finansmanına genel bakışı’ başlığı altında gerçekleşirken, 2. ana oturumda, ‘gayrimenkul finansmanının önemi ve sektöre olan katkıları’ ve 3. ana oturumda ise ‘gayrimenkul finansmanında alternatiflerin tüketiciye yansımaları nasıl olmalıdır’ konuları işlenecek.





Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


5. Gayrimenkul Zirvesi, sektörün büyük oyuncularının katılımıyla 28 Nisan'da Şişli Marriot Hotel'de yine Haldun Ersen başkanlığındaki Management Plus organizasyonuyla yapılacak. Sektörün en verimli organizasyonlarından olan zirvede bu yılın teması gayrimenkulde finansman modelleri ve alternatifleri. 



Ceren KUMBASAR/Cumhuriyet


Geri Dön