23 / 04 / 2024

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.



Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma pazaryeri olan Tapucom,  kurumsal satıcılar sonrasında bireysel satıcılara da hizmet sağlayacak. Satıcılar gayrimenkullerini hızla nakite çevirme olanağı yakalarken, aracılık işlemleri için Türkiye’de ilk kez ücret ödemek zorunda olmayacak. Bireysel satıcılar, Tapucom sayesinde hızlı, şeffaf, güvenilir ve masrafsız olarak gayrimenkullerini satma imkânına sahip olacak.

Bireysel satıcılar sıfır masrafla satış yapacak

Tapucom, bireysel satıcılara sıfır masraf imkânını ile beraber hız ve kolaylık saplıyor. Tapucom aracılığıyla satış yapan satıcılar adına tüm süreçler yetkili gayrimenkul danışmanları yardımıyla yürütülürken, doğru bilgi ve doğru fiyat politikası ile satışlar hızla gerçekleştiriliyor. Tapucom her zaman olduğu gibi alıcılar için de önemli avantajlar vaadediyor. Sistemde alıcılar için teyit edilmiş doğru gayrimenkul bilgisi sunulurken teklifler rekabetçi ve açık bir ortamda veriliyor, işlemler güvenilir, şeffaf bir platformda gerçekleştiriliyor. Tapucom’un tapu devrine kadar vermiş olduğu hizmetler sayesinde alıcılar hızla ve güvenle gayrimenkul sahibi oluyor.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Süreç nasıl işliyor?

Bireysel satıcılar yalnızca birkaç adımda gayrimenkullerinin satılması için Tapucom’a yetki verebiliyor. tapucom sayfasından satılmak istenen mülke ait kısa bilgi formunu doldurup, iletişim bilgilerinin Tapucom’a gönderilmesi sonrasında çağrı merkezindeki uzmanlar satıcıyı arayarak sistemi detaylı şekilde anlatıyor ve satılacak mülkle ilgili yapılan değerlemeyi satıcıyla paylaşıyor. Ön değerleme ve ekspertiz raporuyla tapusunun gerçek değerini ve piyasa koşullarını öğrenen satıcılar buna göre gayrimenkullerinin fiyatını belirliyor.

Gayrimenkule özel dijital reklamlarla gerçek alıcılara ulaşılıyor

Satılacak mülkün siteye eklenmesinin ardından Tapucom, dijital pazarlama teknolojisiyle gayrimenkulü ciddi alıcılarla buluşturuyor. İlgilenenlerle Tapucom satış ekibi iletişime geçiyor, satıcı böylece sadece ciddi alıcı adaylarıyla görüşüyor. Tapucom, satıcılara; çağrı merkezi hizmeti, randevu, yer gösterimi organizasyonu, teklif aşamasından kapanışa, ilan yayınından tapu devrine kadar destek veriyor.

Satıcılara sadece tapu dairesine gelerek paralarını almak kalıyor

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Tapucom olarak Türkiye'deki gayrimenkul sektöründe önemli yeniliklere imza attıklarını ifade eden Tapucom Kurucularından Emre Erşahin, “Tapucom iş modelimiz ile bilgi ve fiyat şeffaflığı sağlayarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bugüne kadar çoğunlukla kurumsal satıcılar ile çalışmalarımızı sürdürdük. Artık bireysel satıcıların da sıfır masrafla gayrimenkullerini hızla ve güvenle nakde çevirmeleri için çalışacağız. Satıcı adına işlemler deneyimli danışmanlarımız tarafından yürütülüyor, üstelik bu sistemde aracılık için satıcılar hiçbir masraf ödemeyecek. Tapu devrine dek tüm süreci şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Böylece alıcılara sadece tapu dairesine gelmek, parasını almak ve tapusunu devretmek kalıyor”  dedi.

Şimdilik sadece İstanbul’daki bireysel satıcılar, tapucom/sat adresini ziyaret ederek birkaç adımda gayrimenkullerini masrafsız bir şekilde satabilir. Kısa sürede Tapucom, diğer büyük kentlerde  de aynı hizmeti satıcılarla buluşturacak.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!


Geri Dön