18 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü 'Emlak 2015'te buluşuyor!

Gayrimenkul sektörü 'Emlak 2015'te buluşuyor!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projelerini 4-8 Kasım tarihlerinde İstanbul CNR'da düzenlenecek Emlak 2015 Fuarı'nda yatırımcı ile buluşturacak. Fuarda 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.



Yatırımcı için âdeta vitrin özelliği taşıyan fuarlar, yerli ve yabana birçok firmayı bir araya getiriyor. Projelerini yatırımaya sunma fırsatı bulan firma yetkilileri bu kez İstanbul'un ev sahipliğinde Emlak 2015 - Konut, işyeri Satmalma, Kiralama ve Finansman Fuan'rıda bir araya gelecek. 


Sektörün yüzünü güldüren bir fuar organizasyonu olan CNR Emlak 2015 Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı birçok yatırıma firmayı ağırlayacak. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya, Yunanistan gibi daha birçok ülkeden ziyaretçilerin beklendiği fuarda yerli ve yabancı 40 bin ziyaretçi hedefleniyor. 5 binin üzerinde yabancı yatırımcı ve alıcının gelmesi öngörülüyor. 


VADİŞEHİR PROJESİ İLE KİLER GYO'NUN REFERANS MARKALI PROJELERİ FUARDA YERİNİ ALIYOR


Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği fuarda inşaat sektörünün öncü firmalarından Kiler GYO ve Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatmmlanyla hayata geçirilen Vadişehir Projesi 'Emlak 2015' fuarında yerini alacak. Kiler GYO referans markalı tüm projeleriyle Hail 4 Al 2 standında, Başakşehir'in en yeni projesi Vadişehir'de Hail 8 B02 standında ziyaretçilerini ağırlayacak. 



Türkiye Gazetesi





Geri Dön