25 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.



Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek.


Konuşmacıların şirket ürün ve hizmetlerinin reklamını yapmadan konuşmalarını sunacakları SHARE7'de, ekonomiden yatırıma, hukuktan lojistiğe, mimarlıktan sosyal sorumluluğa kadar pek çok konu tartışılıyor.


Sektörün önemli isimlerinin değerli tecrübelerini paylaştığı SHARE7, Tekfen Emlak Geliştirme'nin ev sahipliğinde, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.


SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaat ediyor. Yeni işbirlikleri kurmanın kapısını aralıyor.


SHARE7 ile ilgili tüm detayları ShareTurkiye.com adresinden inceleyebilirsiniz.


Geri Dön