26 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektöründe konferanslar dijital platforma taşınıyor!

Gayrimenkul sektöründe konferanslar dijital platforma taşınıyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı-JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın katılımıyla düzenlenen “Pandemi, Ekonomi Ve Finans: Peki Bundan Sonra Ne Olacak?” oturumunda, gayrimenkul sektörünün geleceği konuşuldu...



Alkaş ve Speaker Agency iş birliği ile; Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı-JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın katılımları ile “Pandemi, Ekonomi Ve Finans: Peki Bundan Sonra Ne Olacak?” başlıklı oturum düzenlendi.

Avi Alkaş zor sürecin değişimleri beraberinde getireceğine dikkat çekerken, Demirtaş da değişik para sistemlerinin kripto paralar gibi gündemdeki yerini fazlalaştıracağını ve ekonomide başka bir dijitalleşme yaşanacağını söyledi. 

Alkaş, "Alışveriş merkezleri ne olacak diye de gündem maddemiz var. Boş olan gayrimenkulleri insanlığın yararına olarak değiştirmek mümkün olabilecek" dedi.

Alkaş, yeni dünya düzeninde konferans ve fuarların da dijital dönüşüme ayak uyduracağı bu dönemde, "FutureCommerce360 ve RE360 gibi perakende ve gayrimenkul sektörlerinin nabzını tutan konferanslar dijital platformlarda yer almaya devam edecek.

Perakende, e-ticaret ve gayrimenkul sektörüne yönelik yeni içeriklerin de üretileceği bu platformlarda, koronovirüs günlerinde, sektörün durumu ve geleceğe dair planlar sektör temsilcilerinin katılımıyla ele alınacak ayrıca bu dönemde ileriye yönelik planlamalar, yapılması gerekenler, dijital çağ ve gelecek çerçevesinde konuşulacak" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektöründe dijital çözümler geliştirilecek!

Emlakta online dönem başlıyor!

Gayrimenkulde alternatif enstrüman: Gayrimenkul sertifikası ihracı!

 


Geri Dön