25 / 04 / 2024

Gayrimenkul şirketleri yeni proje tanıtımları için yarışa girdi!

Gayrimenkul şirketleri yeni proje tanıtımları için yarışa girdi!

Secimden önce yaprak bile kıpırdamayan inşaat sektöründe nisan ayı itibariyle patlama bekleniyor. Bekle gör politikası güden gayrimenkul şirketleri simdi pes pese yeni proje tanıtımları için yarışa girdi.




Secimden önce yaprak bile kıpırdamayan inşaat sektöründe nisan ayı itibariyle patlama bekleniyor.  Bekle gör politikası güden gayrimenkul şirketleri şimdi pes pese yeni proje tanıtımları için yarışa girdi. 

Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat piyasasında yaşanan durgunluk seçim sürecinin sona ermesiyle birlikte ortadan kalktı. Bekleme sürecine giren gayrimenkul şirketleri nisan ayı ile birlikte yeni projelerin lansmamna start vermeye başladı. Neredeyse yaprak bile kıpırdamayan sektörde önümüzdeki hafta başından itibaren peşpeşe lansman yağmuru başlıyor. Belki de gayrimenkul sektöründeki en fazla proje lansmanı bu dönemde yapılacak. 

Bu ivmenin mayıs ayında da sürmesi bekleniyor. Bahar aylarının hareketli geçtiği sektörde inşaat firmaları iki ayı en verimli şekilde değerlendirmek istiyor. 

Sektörde gerilim bitti Yaz öncesi projelerini satışa çıkaran markalar arasında ise Sinpaş, Dumankaya, Teknik Yapı, Baysaş, Tahincioğlu, Ant Yapı ve Demir İnşa- m at da yer alıyor. 2014'ün . 

ilk aylannm gerilimli geçtiğine dikkat çeken Dumankaya İnşaat Yönetim Kurua îa;İİlf Biif IS 5 w 

¦ü TS a». 

lu Başkanı Uğur Dumankaya, bahar döneminde iki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi. Dumankaya'nm projeleri Bahçeşehir ve Sancaktepe'de. Teknik Yapı'nm Fikirtepe'deki Concord İstanbul projesinin ikinci etabı ile Ant Yapı'nm Beylerbeyi'ndeki projesinin lansmanı da bu ay içerisinde gerçekleşecek. 

Demir İnşaat'm Hadımköy'deki yeni projesi Demir La Vida nisan sonunda satışa çıkacak. Özyurtlar İnşaat, 'lCoastalCity'i önümüzdeki hafta Dubai IPS Fuarı'nda lansmana çıkaracak. 

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı'nm 3'üncü projesi Loft Dragos önümüzdeki haftalarda görücüye çıkmayı beklerken, Baysaş İnşaat'm Fikirtepe'deki 'İstanbul 216' projesi de bu ay tanıtım için sırasını bekliyor. Dekar DI< Başkanı Salih Kuzu'nun ev sahipliğinde Dekar'm Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Dekar Aşmalı Sokaklar' lansmanı da yine önümüzdeki hafta içinde gerçekleşecek. 



Star


Geri Dön