Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Ev, araba, konut, dolar hikayesi bitmiştir, elde sadece arazi yatırımı kalmıştır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı paylaşımda ev, araba, konut, dolar hikayesinin bittiğini belirterek, “Elde sadece arazi yatırımı kalmıştır” dedi.
Yeni yıl itibarıyla konut satışlarındaki yükselişler sektörü umutlandırırken, yeni bir yatırım peşinde koşan yatırımcılar da konut, arsa ve arazi yatırımlarının detayları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.
Konut alamayan pek çok kişi yatırım tercihini arsa ve arazi yatırımından yana kullanırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin’den de konu ile ilgili bir paylaşım geldi.
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, resmi sosyal medya hesabı https://x.com/muratguItekin yaptığı paylaşımda ev, araba, konut, dolar hikayesinin bittiğini belirterek, “Elde sadece arazi yatırımı kalmıştır” dedi.
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin’in paylaşımı şu şekilde:
Ev, araba, konut, dolar hikayesi bitmiştir.
Elde sadece arazi yatırımı kalmıştır!
Aklını kullanan ve sabırlı olanlar sağlam getiri elde edecektir.
Tüm Türkiye geneli il bazlı arazi fırsat bölgelerini açıklamaya devam edeceğim.
Murat Gültekin’in paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde: