Kent Haberleri

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yatırımcıları uyarıyor! Önümüzdeki 2 yılda hisseli ev ve tarla almayın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yatırımcıları önümüzdeki iki yılda hisseli tarla ve ev almamaları konusunda uyardı.

Elindeki birikimini değerlendirmek isteyen yatırımcılar arsa, ev, tarla gibi yatırım araçlarını tercih ediyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yatırımcıları uyararak önümüzdeki iki yılda yapmamaları gerekenleri tek tek sıraladı. 

Başta 'hisseli ev ve tarladan uzak durun' diyen Gültekin, 'Faizler iner piyasa hareketlenir ve yaya kalırsın.' diyerek yatırımcıları uyardı.

İşte Murat Gültekin'in önümüzdeki iki yılda yatırımcıların yapmamaları gereken hataları tek tek açıkladı...

Murat Gültekin @muratguItekin

ÖNÜMÜZDEKİ 2 YIL SAKIN BU HATALARI SAKIN YAPMAYIN!

Kredi,kredi kartı şeklinde BORÇLANMA

Banka hisseleri ALMA

Bitcoin ALMA

Petrol hissesi ALMA

Yatırım içinse 4+1 ve üst büyüğünü ALMA

Hisse tapulu ev ALMA

Hisseli Tarla ALMA

Kooperatif hisseli Tarla ALMA

Askeri Bölge şerhi olan arazi ALMA

Sit alanına,meraya komşu Tarla ALMA

Arsa payına şerh koymadan Topraktan ev ALMA

Tahvil senedi ALMA

Faizler iner piyasa hareketlenir ve yaya kalırsın ‼️

TAKS nedir, nasıl hesaplanır?

Arsa payı nedir?