18 / 04 / 2024

Gayrimenkulde bütünleşik yaşam alanları tercih ediliyor!

Gayrimenkulde bütünleşik yaşam alanları tercih ediliyor!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, insanların gayrimenkullerde iyi tasarlanmış, konforlu, altyapısı hazır, geleceğin ihtiyaçlarını dikkate alan, bütünleşik yaşam alanları talep ettiğini söyledi....



Gayrimenkul sektöründe artık çok daha bilinçli tüketici profiliyle karşı karşıya olduklarının altını çizen Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, insanların iyi tasarlanmış, konforlu, altyapısı hazır, geleceğin ihtiyaçlarını dikkate alan, bütünleşik yaşam alanları talep ettiğini ifade etti. Boysanoğlu, sadece binaların değil, mahallelerin hatta şehirlerinde dönüşüme uğradığını aktararak, "Gelecekte mega şehirler yerini nüfus açısından planlı şehirlere bıracak. Kaynakları daha verimli kullanmamız için bizi yönlendiren, çöpünü enerjiye dönüştüren, enerji tasarruflu, sürdürülebilir şehirler olacak" dedi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, günümüzde yok olma aşamasına gelen mahalle kavramının geleceğin şehirlerinde yeniden hayatımıza gireceğini vurgulayan Boysanoğlu, "Şehirler, bireyleri yalnızlaştıran değil kaynaştıran gerçek ilişkiler kurduran, sıcak komşuluk ilişkilerinin olduğu, eğitim, sağlık, spor, kültür sanat, ticari alanlarıyla kendi kendine yeten mahallelerden oluşacak. Bulunduğu coğrafya ile barışık, yaşayanlarını doğayla buluşturan, insanların yanı sıra diğer canlılara da yaşam alanları sunan doğayla daha bütünleşik şehirlerimiz olacak" diye konuştu.


Geri Dön