26 / 04 / 2024

Gayrimenkulde önemli bir canlanma yaşanacak!

Gayrimenkulde önemli bir canlanma yaşanacak!

Seçim sonuçlarının Türkiye için bir dönüm noktası olacağını ifade eden inşaat patronları gayrimenkulde de önemli bir canlanma yaşanacağını ve konut satışlarında rekor kırılacağını görüşünde...



Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, seçim sonuçlarının Türkiye için bir dönüm noktası olacağını belirtti. Patronlar belirsizliklerin sona ermesinin ekonomide yaratacağı pozitif etki sayesinde tüm sektörle gibi gayrimenkulde de önemli bir canlanma yaşanacağını ve konut satışlarında rekor kırılacağını görüşünde. Anadolu Ajansı muhabiri, sektör temsilcilerinin görüşlerini aldı. 

"İstikrardan yana güçlü bir 'devam' kararı alındı"

Gayrimenkulde önemli bir canlanma yaşanacak!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Yeni anayasal süreç tam olarak uygulanmaya başlaması belirsizlikleri ortadan kaldıracak ve ekonomimize pozitif katkı sağlayacaktır." dedi.

Gayrimenkulde önemli bir canlanma yaşanacak!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, "Dünyanın en büyük 18. ekonomisiyiz. Dinamik ve genç bir nüfusa sahibiz, stratejik ve jeopolitik konumu ile dikkat çeken ülkemiz, isabetli erken seçim kararı ile geleceğe daha güçlü bakma kararı almıştır." diye konuştu.

Gayrimenkulde önemli bir canlanma yaşanacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Seçimlerle birlikte toplumsal ölçekte tazelenen güven ortamı, ekonominin çarklarının her zamankinden daha yüksek bir tempo ve performansla ilerlemesine, toplumsal barış ve refahın zirveye ulaşmasına vesile olacak. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizler de ülkemizin çıkarlarını en üst düzeyde gözeterek yatırımlarımızı sürdüreceğiz." dedi.

"Karamsarlık kalktı, her şey çok güzel olacak"

Gayrimenkulde önemli bir canlanma yaşanacak!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye'nin önü açık. Artık Türkiye'yi kimse tutamaz, bize kimse köstek olamaz. Artık 2023 ve sonraki hedefler bizim için çok daha anlamlı. Piyasadaki durgunluk bir an önce bitecek ve hareketlilik sağlanacaktır. OHAL'in de kalkmasıyla Avrupa'dan ve Körfez'den, Orta Doğu'dan yatırımcı akışı devam artarak devam edecektir." diye konuştu.


Geri Dön