24 / 04 / 2024

Gayrimenkulde Türkiye-Azerbaycan işbirliği yapıldı!

Gayrimenkulde Türkiye-Azerbaycan işbirliği yapıldı!

Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Azerbaycan’ın önde gelen değerlendirme şirketlerinden Vecon Danışmanlık LLC ile işbirliği sözleşmesine imza attı. İşte ayrıntılar...



EVA Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bahçeci, Kurucu Ortağı Cansel Turgut Yazıcı ve Vecon Danışmanlık Kurucu Ortağı Vügar Oruc arasında, megakent İstanbul'da imza atılan sözleşme ile önemli bir bağlantı kapısı da açıldı. 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cansel Turgut Yazıcı, bu işbirliğinden dolayı çok mutlu olduklarına dikkat çekti. 

Gayrimenkulde Türkiye-Azerbaycan işbirliği yapıldı!

Konuya ilişkin açıklamasını "Değerlemenin birçok alanında öncü projelerle ülkemize hizmet veriyoruz.  EVA Gayrimenkul Değerleme olarak kardeş devlet olarak görülen Azerbaycan’da, değerleme sektörü ile yaptığımız bu anlaşma ile önemli bir bağlantı kapısı açmış bulunuyoruz" ifadelerini kullanarak sürdüren Yazıcı, gelecek süreçte de Türki cumhuriyetlerle projeleri olduğunun altını çizdi. 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, bu sürecin vakit aldığını belirtti ancak adım adım ilerlemek istediklerine de dikkat çekti. 

"Vecon Consulting" değerlendirme şirketi Azerbaycan'ın önde gelen değerlendirme şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Devlet açısından önem arz eden bir dizi projeyi değerlendiren kurum, Azerbaycan Cumhuriyeti Mali Piyasalar Kontrol Odası, Tarımsal Kredi ve Kalkınma Ajansı, Kredi Garanti ve İpotek Fonu'nun yetkili bir kuruluşu. Şirketteki tüm çalışanların uygun sertifikalara sahip olduğu ifade ediliyor.

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ de gayrimenkul sektörün uzman isimleri tarafından 2008'de kuruldu. Eva Gayrimenkul, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 senesinde ise arka arkaya tekrar "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Firması"  olarak seçildi. 

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Konut sitesi aidatlarında zam dönemi başlıyor! Aidatlara yüzde 60'lık dev zam kapıda...


Geri Dön