26 / 04 / 2024

Gaysan, Table Bed ürünü ile ideal çözümler sunuyor!

 Gaysan, Table Bed ürünü ile ideal çözümler sunuyor!

Gaysan Mobilya’nın yatak ve masayı bütünleştiren farklı tasarımı “Table Bed” ile genç odaları sürprizlerle dolu. Yatak ile masayı bünyesinde barındıran ürün kapalı haldeyken masaya dönüştürülerek, dar alanlarda kullanım kolaylığı sağlıyor...



Gaysan, yan açılır tek kişilik yatak ve iki metrelik çalışma masasının bir arada bulunduğu “Table Bed” ürünüyle genç odaları için ideal çözümler sunuyor. Mekanın en verimli şekilde kullanılmasını mümkün kılan tasarım, kullanıcısına rahatlık sağlarken, ders çalışmayı keyfe dönüştürüyor. Table Bed, yatağın kapladığı alanda 2 metre büyüklüğünde bir masayı da yer tasarrufu avantajı ile kullanıma sunuyor. Gaysan’ın kampanyalı ürünü “Table Bed” Ocak sonuna kadar, 890 Lira özel fiyatıyla satışa sunuluyor!


Ders çalışmak istenildiğinde kapalı konuma getirilebilen “Table Bed” sıra dışı dizaynıyla kullanıcının motivasyonunu olumlu yönde etkiliyor. Açık konumda ise tek kişilik yatak ile masanın bir arada yer aldığı işlevsel mobilya tasarımı, her mekana kolaylıkla uyum sağlıyor. Fonksiyonel özellikleriyle hem çok amaçlı hem de dar alanlarda bile kolay kullanımıyla alışılmışın dışında konfor sağlıyor.


Dar mekanlar için akıllı çözümler sunan Gaysan’ın “Table Bed” tasarımı, şık görünümü ile göz kamaştırıyor. Aynı anda pek çok işlevi yerine getiren tasarım, eğlenceye yer açıyor!


www.gaysan.com


Geri Dön