29 / 03 / 2024

Gaziantep Çamlıca'da 1.150 modern konut yapılıyor!

Gaziantep Çamlıca'da 1.150 modern konut yapılıyor!

Çamlıca Konutları'nda yapımı tamamlanan 392 konutun satışa sunulduğunu ve yüzde 85'inin satıldığını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, bu bölgede yapımı devam eden 2, 3, 4 ve 5'inci etap konutların da yakın zamanda satışa sunulacağını söyledi.



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm ardından birinci etabı tamamlan ve diğer etapların yapımı devam eden Çamlıca Konutları'nda incelemelerde bulundu. 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "Çamlıca konutlarımızda ilk etapta 1071 konut hedeflemiştik. Şuanda bin 150 konuta çıktık. Bu konutlarımızın 392 tanesi daha önce tamamlanmıştı ve satışa sunduk. 

Şuanda konutların yüzde 85'inin satışını gerçekleştirdik. Bunun dışında 2, 3, 4 ve 5'nci etap konutlarımızın inşası hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz bu yılsonuna kadar buradaki konutlarımızı tamamlayarak yakın zamanda satışa sunmaktır. 

Çamlıca, Sakarya ve Nuripazarbaşı mahallelerimizde kentsel dönüşüm büyük oranda tamamlanmış oldu. Şimdi yeni hedefimiz Kıbrıs ve Kahvelipınar Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümle Özdemirbey Caddesi'ni DüztepeDutluk arasını altı şeride çıkarmak ve cadde üzerindeki konutları yenilemektir" dedi. 


Adana İlk Haber


Geri Dön