29 / 03 / 2024

Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir'de 2+1 daireler bulunuyor. Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı projede 1.000 konut satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?



Dairelerin 90 metrekarelik 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Gaziantep Mavikent Konutları Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından alt gelir grubuna özel olarak kura yöntemiyle satışa sunuluyor. 


Gaziantep Mavişehir Projesi'nde toplam 1.000 adet daire bulunuyor. Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı projede 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Mavişehir Gaziantep başvuru koşulları şu şekilde; başvuruda bulunacakların Gaziantep Şahinbey'de ikamet etmesi, tapu araç kaydı olmaması ve aylık geliri 2 bin TL'den fazla olmaması gerekiyor.


Mavişehir Konutları kura çekilişinin Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projenin kura satışlarına nüfus cüzdan fotokopisi ile başvuruda bulunabilmek mümkün.


Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Başvuruları 21 Mayıs ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mavişehir Gaziantep Evleri kura çekilişi için herhangi bir başvuru bedeli alınmıyor. 


Geri Dön