29 / 03 / 2024

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda toplam 115 adet daire açık artırma ile satılıyor. Projenin ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru bedeli ne kadar?



Eskişehir Odunpazarı Karapınar Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesinde 115 adet daire satışa sunulacak. Söz konusu ihale 28 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'te Divan Express Eskişehir'de düzenlenecek.


TOKİ Eskişehir Karapınar'da yüzde 10 peşin ödemelerde kalan bedel 96 ay, yüzde 15 peşin ödemelerde 108 ay, yüzde 25 peşin ödemelerde ise kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. 


Dairelerin büyüklükleri minimum 144 metrekare, maksimum ise 217 metrekare olarak tasarlanan  TOKİ  Eskişehir Karapınar açık artırma ihalesine ilişkin tanıtım, reklam, satış ve pazarlama organizasyonu hizmetleri TURYAP tarafından yapılıyor.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru bedeli ne kadar?

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından açık artırma ihalesi gününe kadar kabul edilecek olan TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları için 10 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön