16 / 04 / 2024

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.



Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak. 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, MIPIM’ın stratejik ortaklığında bu yıl 3.sü yapılacak olan Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nda, sektörün meselelerini masaya yatırdığı,  kritik gelişmelerin yorumlandığı, yeni döneme dair değerlendirmelerde bulunulacak oturumlar yapılacak.

RE360 gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileriyle birebir tanışma fırsatı yaratan farklı deneyim ve trendlerin 360 bakış açısıyla yapıldığı, sektör trendlerini konu alacak. PropTech, turizm, eğlence ve gastronomi projelerinin gayrimenkul üzerine etkilerinin masaya yatırılacağı ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşların buluştuğu RE360’ta Gaziantep derin kültür ve birikimiyle katılım gösteren önemli şehirlerin başında yer alacak.

2 gün boyunca devam edecek konferansta Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’i tanıtacak, şehirdeki yatırım fırsatlarına değinecek.

Başkan Fatma Şahin, Gaziantep, Zeugma Antik Kenti’nden çıkarılan mozaiklerle yeni bir unvan daha kazanarak “Mozaikler Şehri” olarak anılmaya başlandığını da anlatacak.

Gaziantep’in gezilecek tarihi mekanlara da değinecek olan Fatma Şahin, Şahinbey Millî Mücadele Müzesi, Bakırcılar Çarşısı, Almacı Pazarı, Zincirli Bedesten, Tarihi Gümrük Hanı, Gaziantep Kalesi, Tarihi Naib Hamamı, Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panoroması Müzesi, Hamam Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Cam Eserler Müzesi, Etnografya Müzesi, Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi, Gaziantep Atatürk Anı Müzesi, Bayazhan Gaziantep Kent Müzesi, Zeugma Antik Kenti, Zeugma Mozaik Müzesi, (Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Rumkale, Dülük Antik Kenti, Yesemek Açık Hava Müzesi’ni detaylı bir şekilde masaya yatıracak.
 


Geri Dön