20 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye bir cami!

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye bir cami!

Şahinbey'de yeni yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirilen camileri inceledi.





Göreve geldiği günden bu yana her semte bir sosyal tesis ve cami yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden cami inşaatlarını gezdi.

Camiler İslam’ın sembolüdür diyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, genç yaşlı demeden herkesin, ibadet edebilmesi için mahallelere uzak camiler yerine her semte bir cami yaptırarak, vatandaşın hizmetine sunuyor.

Her Mahalleye Bir Cami

Çeşitli mahallelerde yapılan camilerde incelemede bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “Şu an Şahinbey İlçemizde 19 tane inşaatı devam eden camimiz var. Bunlarla ilgili yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bunların bir kısmı belediyemiz tarafından yaptırılıyor. Bir kısmı hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılıyor. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı seferber edip, vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Amacımız Diyanet İşleri Başkanımızın da ifade ettiği gibi 3000 kişiye bir cami standardını yakalamaya çalışıyoruz. Herkesin yürüyerek ulaşabileceği aralıklarda camilerin olması gerekiyor” dedi.



Şahinbey Belediyesi


Geri Dön