20 / 04 / 2024

gaziantep cami yatırımları

gaziantep cami yatırımları

Şahinbey'de yeni yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirilen camileri inceledi.

Gaziantep Büyükşehir'den ihtiyacı olan bölgelere cami!

Birçok alanda yeni yatırmalar ve projeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mahallenin ihtiyaç durumlarına göre yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir, şimdi cami ihtiyacı olan bölgelere cami yaptırıyor.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Vodafone, Gaziantep'e son 5 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptı!

Vodafone, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında son 5 yılda Gaziantep'te 36 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Gaziantep'teki yatırımları anlattı.

Gaziantep OSB yatırımlarında 2023 hedefleri revize edilmeyecek!

Bu yıl yüzde 4,5 büyümeyi, ihracatta geçen yılı yakalamayı planladıklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te yatırımların yavaşladığını ama durmadığını bu nedenle 2023 hedeflerini revize etmeyeceklerini açıkladı.

Gaziantep'te gayrimenkul yatırımları arttı!

Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. Her zaman güvenli liman olarak görünen altın, yatırımcılar için son 5 yılda inişli çıkışlı bir grafik çizdi.

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

gaziantep cami yatırımları Haberi

gaziantep cami yatırımları



Göreve geldiği günden bu yana her semte bir sosyal tesis ve cami yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden cami inşaatlarını gezdi.

Camiler İslam’ın sembolüdür diyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, genç yaşlı demeden herkesin, ibadet edebilmesi için mahallelere uzak camiler yerine her semte bir cami yaptırarak, vatandaşın hizmetine sunuyor.

Her Mahalleye Bir Cami

Çeşitli mahallelerde yapılan camilerde incelemede bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “Şu an Şahinbey İlçemizde 19 tane inşaatı devam eden camimiz var. Bunlarla ilgili yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bunların bir kısmı belediyemiz tarafından yaptırılıyor. Bir kısmı hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılıyor. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı seferber edip, vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Amacımız Diyanet İşleri Başkanımızın da ifade ettiği gibi 3000 kişiye bir cami standardını...