23 / 04 / 2024

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.



Yatırımlarına hız kesmeden Şahinbey Belediyesi, Şahintepe'ye yeni bir sosyal tesis inşa etti. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şahintepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, Şehitkamil’in kadim Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Örnek Tesisler

AK Parti Gaziantep Milletvekilli Sait Kirazoğlu, Gaziantep'in Türkiye’ye örnek olan tesislerle dolu olduğunu söyleyerek, "Gaziantep şehri Türkiye'ye örnek olan tesislerle dolu. Bunlar sadece taziye evleri ya da sosyal tesisler değil. Bu kentte ülkeye örnek teşkil edecek pek çok tesis var. Şehrimizin daha iyi tesislere kavuşması için mümkün olanın en iyisini yapmak bizim boynumuzun borcudur. Son seçim sonuçları bir kez daha gösterdi ki Gaziantep şehri eminlerinden emin ve onlara çok güçlü bir destekle tekrar, beş yıllık hizmet süresi verdi. Bunun içinde sizlere teşekkür ediyorum. Bu tesis gibi pek çok tesisin şehrimizin her yanında, her ilçesinde daha da artmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız için sosyal alanların yeşil alanların ve spor alanlarının daha da artmasını istiyoruz. Bunun için de çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

"Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na Teşekkür Ediyorum"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kalkınmanın yerelde başladığını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve bütün ekibine, bütün teşkilatına hizmetleri için şahsım ve şehrim adına çok teşekkür ediyorum. Şahinbey’e baktığınızda büyüklük anlamında Türkiye’nin en büyük ilçesi. Mülteci sayımıza da baktığınız zaman hatırı sayılır derecede misafir ağırlıyor. Yerel kalkınmada Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çalışkanlığı, gayreti ve çabası olmasaydı, bu zor zamanda çok büyük zorluklar yaşardık. Gaziantep açısından baktığınızda Şahinbey şehrin yarısı. Burada başkanımızın ve ekibinin ne kadar güzel çalıştığını gördüğümüz için, biz çalışmalarımıza taşradan başladık. 2014 yılı itibariyle Nurdağı, İslahiye ve Nizip başta olmak üzere çok ciddi alt yapı sorunları vardı ve bu sorunları bitirerek, taşradan merkeze geldik. Kalkınma yerelde başlıyor. Bu tesislerle özellikle sosyal belediyecilik noktasında Türkiye'nin en iyi illerinden birisiyiz. Bu memleket için yapacak çok işimiz var. Tesisimizin mahallemize hayırlı olmasını diliyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

196’ncı Sosyal Tesis

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, yaptıkları 196. sosyal tesisi vatandaşın hizmetine sunduklarını dile getirerek, "Öncelikle bu tesisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her hafta bir sosyal tesis ya da cami açılışı gerçekleştiriyoruz. Şu anda da açılışını yapmayı hedeflediğimiz 40'ın üzerinde tesisimiz var. Allah, bu tesisleri vatandaşlarımıza hayırlı, mübarek eylesin. Bu şehir her şeyin en güzeline layık. Bu tesisin dışında Şahintepe Mahallesi'ne 28, Karataş’a 49, Güneykent’e  26, Yeditepe’ye 38 tane park yaptık. Ayrıca Şahintepe Mahallesi’ne bir Emniyet Müdürlüğü ve bir polis merkezinin yanı sıra bir yüzme havuzu, Mehmet Görmez İmam Hatip Ortaokulu ve Lisemizi yapıp Milli Eğitim’in hizmetine sunduk. Şahintepe Mahallemiz de gençlerimizin spor yapabilmeleri için 17 tane halı saha ve basketbol sahası yaptık. Baktığınızda bazı şehirlerde olmayan yatırımlar Şahibey’de bir mahalleye yapılmış. Biz göreve geldiğimizde Şahinbey ilçemizde hiç taziye evi yoktu. Şuan ilçemizde 280 tane taziye evimiz var. Bugün açılışını yaptığımız tesisimizde de ayrıca dört tane kurs sınıfı var. Burada eğitime dönük birçok kurs da gerçekleştirilebiliyor. Sosyal tesisimizin Şahintepe Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
 


Geri Dön