26 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.




Güzelvadi Mahallesinde yapımına başlanan ve 430 metrekare alan üzerine 2 kattan oluşacak olan sosyal tesis yükselmeye başladı. Mahallenin ihtiyaçlarına cevap vermek için planlanan sosyal tesis mahalle sakinlerini mutlu etti. Yapılan sosyal tesiste taziye evleri ve Meslek edindirme kursları için sınıflar bulunacak.

Güzelvadi’ye İkinci Sosyal Tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu her mahalleye bir sosyal tesisi yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Güzelvadi Mahallemizde ikinci sosyal tesisimizi yapıyoruz. Daha önce yapılan Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisimize ek olarak, Hasan Hüseyin Cami bitişiğinde yeni bir sosyal tesis daha yaparak, Güzelvadi de oturan halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İnşaatımız başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Sosyal tesisimizi birkaç ay içerisinde hazır hale getireceğiz. Tesisimizin alt katında Erkek taziye evi ve kurslarımız, üst katta da bayan taziye evi ve yine kurslarımız olacak.  Ayrıca burayı bir meydan olarak düzenliyoruz. Burayı vatandaşlarımız hem cami avlusu olarak kullanacak, hem de taziyeleri olduğunda yazın dışarıda, kışın içeride çok rahat bir şekilde taziyelerini yapa bilecekler” dedi.



Şahinbey Belediyesi




Geri Dön