19 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi'nden yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nden yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, yaptığı 73 sosyal tesisi ile öğrencilerin, hem de gençlerin eğitim ve mesleki anlamda kendini geliştirmelerine yardımcı olurken, sosyal tesislerinde sayısı da mahalle sayısına göre artış gösteriyor.




Her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefinde adım adım ilerleyen Şahinbey belediyesi, köy statüsünden, mahalle statüsüne geçen 4 mahalleye sosyal tesis yapıyor.

Şahinbey Belediyesi, yaptığı 73 sosyal tesisi ile öğrencilerin, hem de gençlerin eğitim ve mesleki anlamda kendini geliştirmelerine yardımcı olurken, sosyal tesislerinde sayısı da mahalle sayısına göre artış gösteriyor. Yakın zamanda Şahinbey İlçesi’ne bağlanan Serince, Gürpınar, Yeşilkent ve Geneyik Mahallelerine de Şahinbey Belediyesi tarafından sosyal tesis yapılıyor. Serince Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 451 metrekare alan üzerine 2 kattan oluşacak olan sosyal tesis yükselmeye başladı. Mahallenin ihtiyaçlarına cevap vermek için planlanan sosyal tesis mahalle sakinlerini mutlu etti. Yapılan sosyal tesiste taziye evleri ve 2 adet sınıf bulunacak. Köy Konakları olarak adlandırılan sosyal tesisler, köy odası geleneğini sürdürecek mimaride yapılıyor.


Taleplere Cevap Veren Bir Belediye

Serince Mahalle Muhtarı Cemil Kara yapılan sosyal tesisten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Şahinbey Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Biz istiyoruz onlar talebimize cevap veriyorlar. Bin 150 nüfuslu mahallemize şuan yeni bir sosyal tesis yapılıyor. Başkanımız bize sağ olsun park yaptı, halı saha yaptı. Hizmetlerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve yarımcılarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Şahinbey Belediyesi


Geri Dön